Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktak még terhesnek nézni...

Szoktak még terhesnek nézni jóval szülés után?

Figyelt kérdés
Olyan égés, néha majd' elsüllyedek, amikor 8 hónappal a szülésem után némelyik szomszéd gratulál, mert azt hiszi terhes vagyok. Nem vagyok amúgy kövér, de a hasamon maradt a legtöbb felesleg, nagyon nehezen akar lemenni.
2011. máj. 11. 21:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%

:-)

Kb. 3 hónapos lehetett a lányom, amikor találkoztunk egy ismerőssel (pasi). Megnézte a lányomat, milyen szép, stb. majd megkérdezte: "Jön a második?"

Azt hittem, belerúgok!!!!

2011. máj. 11. 22:24
 12/20 anonim ***** válasza:

szülés után pár héttel már csak +4 kiló volt rajtam, az mind a hasamon. kismama pólókban jártam, hogy eltakarjam aztán elkezdtem tornázni.

most már teljesen lapos a hasam, igaz időközben már jár a babám, mint jár, szalad egész nap én meg utána :) most már kilóra is sajnos kevesebb vagyok mint a terhesség előtt :(

2011. máj. 11. 22:40
 13/20 anonim ***** válasza:
Röntgennél megkérdezték amikor 5 hónapos volt a kicsim, hogy terheseknél nem szokták engedni a röntgent, mit keresek itt.
2011. máj. 11. 22:44
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem szoktak annak nézni, de azért egy kicsi pocim maradt. De az olyan kis löttyedt... szóval azon látszik, hogy háj. :) De nem baj, majd lemegy nyárra. Még csak 11 hetes a drágám.
2011. máj. 12. 06:35
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát igen, én pl még nem is voltam terhes, de nem egyszer volt már rá alkalom,hogy annak néztek, mert nem igazán vagyok az a vékony alkat,de kövér se,úgy mondom, hogy mindenhol van azért egy kicsi(eloszlik), és főleg a pocimon látszik meg legjobban,és főleg, ha olyan ruhákat veszek fel(mondjuk most már kezdek rájönni,melyek az olyan fazonú felsők pl.),akkor ...durva,múltkor a buszmegállóban várjuk a párommal a buszt, erre meg is jön, én előre engednék egy nénit("Tessék csak menni"),mert hát ugye idős, és erre megszólal mosolyogva "nem,nem,kisdrágám,menjek csak,kismamák előre" Na ott! azt hittem meghülök,jót nevettünk párommal. És akkor a rég nem látott ismerősökről nem is beszélve,mert nem a szülővárosomban élek. Szóval nyugodj meg, aki rosszallóan néz rád, ne is törődj vele, aki látja és tudja, valószínűleg úgy is gondolhatja,hogy ott tolod a kisbabád és hát "nemrég" szültél,így kizárásos alapon lehet még rajtad felesleg. És igen ha tudsz kicsit mozogj,hogy lemenjen,és ne csüggedj emiatt, ne akarj másoknak megfelelni,csak magadnak és gondolom a párodnak ugye? :) Bocsánat hogy hosszúra sikeredett,de nem bírtam nem leírni.:) Jó egészséget kívánok nektek! Üdv.
2011. máj. 12. 06:53
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem szerencsére! Bele is haltam volna! 2-szer szültem, és mind a kétszer a hasam gyorsan visszament, pedig nem vagyok vékonyalkat, inkább olyan átlagos, de szerencsére hasam nincs.
2011. máj. 12. 07:26
 17/20 anonim ***** válasza:
10 hónapos a lányom és úgy néz ki a hasam,mintha a 6-7.hónapban lennék:((((((Pedig a súlyosm kevesebb ,mint terhesség előtt
2011. máj. 12. 08:12
 18/20 anonim ***** válasza:

első baba után két hét mulva a hasam tök sima volt- a második után viszont az a kis pocak sehogyan sem akart visszamenni.... Nem néztek még vele kismaminak, de engem zavart, két hónapja elkezdtem fogyizni, fogytam 4 kg (dícsérjetek meg léccci) és eltűnt a pocakom- úgy örülök.

:)

A kicsi egyébként most lesz 1éves.

2011. máj. 12. 09:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem,hála az égnek.2 gyereket szültem,csak 1-2 csíkom van,de lapos a hasam.A 2. baba születése után 1 hónappal már olyan voltam,mintha misem történt volna.Plusz kg se maradt rajtam,és az összes ruhámat hordtam.Most készülünk a 3w. babára,remélem most sem változik majd semmi.
2011. máj. 12. 10:13
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek :)

Persze, dolgozom rajta minden nap, hogy lemenjen.

2011. máj. 15. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!