Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktak még terhesnek nézni...

Szoktak még terhesnek nézni jóval szülés után?

Figyelt kérdés
Olyan égés, néha majd' elsüllyedek, amikor 8 hónappal a szülésem után némelyik szomszéd gratulál, mert azt hiszi terhes vagyok. Nem vagyok amúgy kövér, de a hasamon maradt a legtöbb felesleg, nagyon nehezen akar lemenni.
2011. máj. 11. 21:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Hajjjaj...:( Sajnos, mivel kövéris vagyok. Ez van. Dolgozom már rajta de nagyon meghiztam...!:(
2011. máj. 11. 21:43
 2/20 anonim ***** válasza:
együtt érzek...7 hónapja szültem és jó sok plusz van rajtam!nekem is főleg a hasamon!
2011. máj. 11. 21:44
 3/20 anonim ***** válasza:
Remélem nem bántalak meg, hogy írok, de én szülés után 1 hónappal vékonyabb voltam, mint a terhesség előtt. Aztán iszonyat szénhidrát és csoki hiányom volt. Állandóan a csokikat zabáltam-szó szerint-akkor újra lett egy kis hasam. Most 5 hónappal szülés után normalizálódott a dolog. Szóval, hogy a kérdésedre is válaszoljak, engem nem szoktak, de ne légy elkeseredve, ez-akárki akármit mond, legalább is szerintem-elsősorban alkati dolog.
2011. máj. 11. 21:44
 4/20 anonim ***** válasza:
Nem, sőt, el sem hiszik, mikor a négy gyerekemmel vagyok, hogy mindet én szültem. Általában azt hiszik, hogy au pair vagyok (külföldön élek, itt sok au pair van). Hízelgő, mit ne mondjak. :)
2011. máj. 11. 21:47
 5/20 anonim ***** válasza:

Ó de még mennyire.az én babám is 8 hónapos és sokszor hiszik azt h újra babát várok.Nekem is a hasamon maradt meg a legtöbb felesleg.

Épp ma borultam ki,mivel itt a jó idő,elég egy póló,amiben totál látszik a hasam,és érzem azt a rosszalló tekinteteket,hogy "jézus,hogy néz ki szülés után"

2011. máj. 11. 21:50
 6/20 anonim ***** válasza:
Nem, mert szülés után vékonyabb voltam, mint terhesség előtt. Most kezdem visszanyerni a régi önmagam, már rossz volt a tükörbe nézni néha. Engem nagyon "leszívott" a szoptatás, bármennyit is ettem, nem látszott meg.
2011. máj. 11. 21:51
 7/20 anonim ***** válasza:

Én vékonyabb vagyok a 2 gyerekemmel, mint lánykoromban.

De nem gondolom, hogy égned kellene, csak mert maradt pocakod, nem mindenkinek megy vissza sajnos. A szomszédoknak köszönd meg a gratulációt :) Aztán ha van erőd a baba mellett, csinálj sok hasizom gyakorlatot (én rendszeresen tornázom, ha hagynak, ha nem másznak rám közben). Esetleg hordj olyan felsőket, amik nem a pocakodra koncentrálnak, hanem mondjuk a dekoltázsodra.

2011. máj. 11. 21:51
 8/20 anonim ***** válasza:

Nekem is visszament, de az elején mindenkivel azon röhögtem, hogy terhesség előtti és utáni önmagam között kizárólag a baba volt a különbség:)

Még a képeken is látszott, ha a baba nem volt a kezemben, úgy néztem ki, mint 7 hónaposan:)

2011. máj. 11. 21:59
 9/20 anonim ***** válasza:
Én nagyon meghíztam. Már fogyózom, de a hasam így olyan lett, mintha terhes pocak lenne :(
2011. máj. 11. 22:04
 10/20 anonim ***** válasza:
Én alapvetően vékonynak mondhatom magam, de a hasam néha úgy fel tud puffadni és persze az összes hájam is ott van, hogy még nem is voltam terhes de volt rá példa hogy megkérdezték hogy baba van e? Most kezd lemenni mert féléve diétázok + torna, de még így is néha ha olyan cuccot vennék fel tuti azt hinnék kistesó jön:)
2011. máj. 11. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!