Válogatós, főleg bébiételt szerető babáitoknak hogyan vezettétek be a tejtermékeket?
Szia!
A lányom 7-13,5 hós koráig 98%-ban csak bébiételt fogadott el :(
8 hósan lehet kezdeni ( a mi védőnénink szerint) a túró joghurt sajt bevezetését, én kb 9 hós kora körül kezdtem vagy valamivel hamarabb!
Van a bolognais bébiétel ( a lányom abból a kecskemétit szerette) és abba reszeltem sajtot és úgy melegítettem!Imádta!
Natúr jogit vettem neki mindig és abba kkevertem gyümiket!Mondjuk azt nálunk ette a frisset bébiételből csak a főzik húsos kaják kellettek neki!
Szóval én a gyümiket adtam frissen és mikor a jogit túrót már kaphatta akkor a reggeli cici után 9-10 között ette a gyümit jogival vagy a gyümit túróval turmixolva!Abból bármi jöhetett neki!De ha nagyon válogatós akkor először banánnal próbáld!
Nálunk a banán meggy túró volt a favorit!Aztán körte alma túró, jogi meg narancslé (szorulásos volt mindig) meg zabkorpa!Ezek voltak a kedvencei!
Amúgy a sajtot bármilyen főzibe belereszelheted melegítés előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!