Éhes de mégsem fogadja el a tápszert, mit tudok ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
4 hós babám szopik és tápszert is kap.Először mindig megszoptatom,de mivel kevés neki utána tápszert is kap.Pár napja nem akarja elfogadni a tápszert.Fintorog,kinyomja a szájából.Próbáltam pohárból adni neki,úgy sem fogadja el.
Váltsak másikra,melyiket ajánlanátok?Most a beba ha-t eszi.
2011. máj. 11. 08:49
1/4 anonim válasza:
Az én lányom is fintorgott a beba tápszerre. Aztán váltottunk humana babyfitt-re ami banános izben van. Nagyon bejött neki. Kérdezd meg a gyerekorvost, hogy ő milyen fajtát ajánl.
2/4 anonim válasza:
Gond lehet a cumisüveg cumija is.
Az én babám csak egy fajtát fogad el.Azt is érdemes lenne megpróbálnod váltani.
A HA tápszerek keserű ,jellegzetes ízűek.
A dokival beszéld meg, hogy kaphat e nem Ha tápszert.
Azok édesebbek.
3/4 anonim válasza:
Ha szoptatás után nem kéri a tápszert, akkor nem éhes! Szoptasd gyakrabban. Biztos mindent megtettél tudom, de vissza fog jönni a tejed hidd el.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen,mindent megtettem már és mégis kevés neki.Egy ciciből szopizik,mert a másikban soha nem volt egy csepp sem :(
Ez így kevés neki.
2011. máj. 11. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!