Mennyi tápszert kell adni egy fél éves kisbabának, és milyen időközönként? Mik azok az ételek, amiket ilyenkor már megehet? Ilyen alapvető információk érdekelnének.
Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 16:01
1/1 anonim válasza:
Szia! Kislányom 6,5 hós. Már csak reggel és este kap tápszert. Reggel 130 ml körül eszik, este 200 ml. Tízórai gyümölcs, ebéd főzelék, uzsonna tejpép. 3,5 hósan kezdtük a hozzátáplálást. Én üveges kajákkal kezdtem. Mindent adtam ami a korának megfelelő bébikaja. Nem igazán kóstoltattam, csak legelőször az almát. De utána mindenből fél üveggel adtam neki és még tápszert is kapott. Félévesen már azért ehet egy pár dolgot. Pl: alma,őszibarack,répa,cékla,sütőtök,gesztenye,banán,fehér répa,zöldborsó,krumpli,csirkehusi,sóska,spenót,brokkoli,cukkini,körte,meggy,tök,zeller. Hát most így hirtelen ennyi jutott eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!