Most ki a hibás, ha 1 éves gyerek tönkretesz egy értékes dolgot?
2 gyerek van, egy 1 meg egy 3 éves. Sajnos már többször előfordult, hogy rongáltak a gyerekek. A férjem mindig iszonyú balhét csap emiatt, szerinte nem figyelek rájuk eléggé. Pl. az asztalon hagyta a karóráját, és a kicsi ledobta. 1 hétig mosolyszünet volt miatta, hogy én miért nem figyeltem rájuk. Dehát hogyan tudnék én mindenre figyelni?! Mondtam neki, hogy szerintem az ő hibája volt, mert miért hagyta ott, hogy a gyerek elérje?!
Ma egy értékes számítógép alkatrészt tett tönkre. A gyerekre is nagyon haragszik, nem tudom csillapítani, pedig csak egy pici baba. Ő nem akart rosszat. Persze a férjem szerint elsősorban az én hibám.
Egyébként tényleg volt olyan, hogy a lányom a fotelből ugrott fejest a padlóra, úgy, hogy a férjem meg ott állt mellette. A gyereknek hónapokig le volt zúzva a feje. Én nem szidtam le érte, mert tudom, hogy ilyen van. De ha legközelebb morog, akkor majd felhozom neki ezt az esetet.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!