Szerintetek ki a hibás ha az egyik biciklis gyerek át akart menni az útról a zebrára vagy a kocsis aki telefonált és ő se figyelt?!
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 19:28
1/8 anonim válasza:
A biciklis. Miért bántja szegény zebrát?
2/8 anonim válasza:
Milyen útról? A zebra is az úttesten van. És mit csinált a "kocsis", miközben telefonált. Fogalmazz érthetően!
3/8 anonim válasza:
El foglak keseríteni, de a mobiltelefonáló sofőr a hibás, aki nem adta meg a zebrán közlekedőnek az elsőbbséget
4/8 anonim válasza:
Én sem teljesen értem, de ha arról van szó, hogy egy gyerek lelépett az autós elé a zebrán, és baleset történt, akkor az autós a hibás, mivel a gyalogosnak a zebrán minden esetben elsőbbsége van. (Úgy kell megközelíteni a zebrát, mint egy felsőrendű utat, nem mentség, hogy a gyalogos hirtelen lépett le.) Ez akkor is igaz, ha nem telefonált az illető. A telefonálás csak súlyosbító körülmény.
5/8 anonim válasza:
"El foglak keseríteni, de a mobiltelefonáló sofőr a hibás, aki nem adta meg a zebrán közlekedőnek az elsőbbséget"
És a biciklisnek mióta van elsőbbsége a zebrán? Tanulj még egy kis KRESZt kicsirigó...
6/8 anonim válasza:
"És a biciklisnek mióta van elsőbbsége a zebrán?"
Nem egyértelmű a kérdésfeltevés. Lehet, hogy csak tolta a biciklit, és akkor gyalogosnak minősül.
7/8 A kérdező kommentje:
ez van ti megbunkók vagy tok mert tudjátok hogy értem pár kivétel van azért
2011. márc. 19. 21:04
8/8 anonim válasza:
Ne haragudj, de többen is írták, hogy nem érthető a kérdés! Tehát nem hiszem, hogy csak bunkók, és kötözködni akarnak. Nehéz úgy válaszolni valamire, hogy nem értjük pontosan a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!