Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Székrekedés? Mit tegyek? Már...

Székrekedés? Mit tegyek? Már adtam neki egy negyed végbélkúpot, fél órája, és semmi! Szenvedett, sírt, most elaludt! Mikor hat a kúp? Nem baj, ha több órán keresztül bent van?

Figyelt kérdés

Annyira félek! Ma adtam neki a kúpot, mert sírva ébredt... szombaton volt utoljára kaki, az is csak Leavolac-cal... előtte is csak kúppal sikerült.... doki nem mondd semmi normális tanácsot... Annyira el vagyok keseredve és teljesen tanácstalan vagyok... kamilla teáztam is,de semmi,ráadásul azt mondják vigyázni kell vele,mert lemossa a bélflórákat... A L. szirup is egy nagy rakás..... Most a kúp sem segít, és rohadtul idegesít,hogy benne maradt... Valakinek volt már ilyen, Mindig kikakilják a babák? Úgy tudom,ez nem szívódik fel.

Van, aki azt mondja kakil, amikor kakil, de ha már 1 hete nincs széklete és feszeng? A dokim szerint egy héten két kakinak lenni kell... most mi a fenét csináljak? (anyatejes, 4 hós)

2009. márc. 11. 07:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem ismerem ezt a kúpot, de szerintem felszívódik. Egy kanálka őszibaracklevet adhatsz neki nyugodtan. Akár vegyél babáknak kapható üveges őszilevet és abból, ha nem kapsz frisset. Nekem a Mecsek Baby tea mindig segített kb. 10 percen belül. Azt próbáltad?
2009. márc. 11. 07:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem erre van egy nagyon jó receptem.Főzzél neki:1 dl vízben 1 teáskanál kamilla,ebbe a teába tegyél 2 kávéskanál cukrot,és egy teáskanál citromlevet.Ez segíti fellazítani neki a székletét.Ne ijedj meg,ha egy kicsit hasmenés jellege lesz,az tök normális.Ez a védőnőm tanácsa,és tényleg beválik.

4,5 hónapos kisfiú anyukája

2009. márc. 11. 07:44
 3/6 anonim ***** válasza:
így van én se kúpoznék, hanem van bio sárgabaracklé, én is azt szoktam neki adni, ha még pici akkor egy két teáskanálnyit.vagy angol bébivizet
2009. márc. 11. 08:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Mi az alábbiakat használjuk, mindig felváltva hogy ne szokjon hozzá.

1. Kamilla tea éhgyomorra. A tápszert is néha ezzel csinálom neki, de nálatok nem tudom kap e tápszert.

2. Hőmérőzés (ez a legritkábban)

3. Glicerin kúp 2mg-os fele. Csak 3/4- ig tolom be a popsijába és megvárom hogy Ő kitolja. Ha nem hoz eredményt 20 perc múlva felteszem neki, de ez ritka hogy ne legyen eredmény.

4. Duphalac szirup

Remélem valahogy sikerül. Tudom milyen nagy kín. Nekünk néha 7-8 napig nincs széklet.

A kúp szépen felszívódik. Attól nem lesz baja.

2009. márc. 11. 08:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Én almát reszeltem kinyomkodtam a levét és megitattam vele! Mindig adok neki ha régen volt kaki! Bevált nálunk!
2009. márc. 11. 09:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! Jó babázást!
2009. márc. 11. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!