Szerintetek az Apukának kell segíteni a babával kapcsolatos teendőkben?
nálunk is mindent megcsinál apa a gyerekek körül, két fiu, 3 és 1évesek- simán itthagyhatám őket egy hétre is- olyan jól ellennének.
Mindig ő fürdette őket ahogy a kórházból hazajöttünk, mivel tápszeresek voltak eteti is őket, a pelenka sem okoz gondot és altani is szeret. Megy is neki és szivesen csinálja- szereteből- mert nagyon nagyon imádja a két kis fiacsakáját. Szivesen van velük- bármit megcsinál körülöttük.
Szerintem ez meg így természtes. Pedig higyjétek el, hogy nagyon nagyon sokat dolgozik ő is. Reggel 5kor kel, 6-este 5ig nem látjuk, ha hazajön gyerekezik, etet, fektek, altat és 9-11még melózik.
Sose panaszkodott még.
napközben persze én szórakoztatom a fiukat, amikor otthon van, akkor vasalok meg a többi házimunka, ami elmaradt napközben. :)
Persze, hogy kell, hiszen így alakul ki igazán jó kapcsolata a babával. Meg azért nem árt, ha tudja, hogy mikor mit kell csinálni, ha pl. anyuka lebetegszik, kórházba kerül, bármi...
Az én férjem az éjszakai etetést (tápszeres volt a babánk) nem is volt hajlandó kiadni a kezéből, azt mondta, legalább akkor tudok nyugodtan pihenni. Emellett az esti fürdetés mindig közösen zajlott, pelusozott, szóval nem egy elveszett Apuka. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!