Szerintetek az Apukának kell segíteni a babával kapcsolatos teendőkben?
ha itthon van szabin, vagy hétvégén akkor én igenis elvárom hogy éjjel felkeljen etetni (tápszeres).
néha megfürdeti.
altatás nem megy neki...:)
pelenkázást meg nem hagyom, mert akkor még a füle is kakis lesz a picinek....
4hós kisfiú anyukája
Még jó.Az ő gyereke is.
Az én férjem nagyon sokat segít,mindent rábízhatok,még a kakis pelust is vígan kicseréli,egyedül a szoptatás nem megy neki.:))
persze hogy kell.Ha nem segít az milyen apuka?az nem apuka csak egy férfi.Persze akkor ha tud, agy legalább figyeljen.De szerintem mindegyik apuka szívesen segít, ez nem kérdés, hisz az ő gyereke.Főleg ez egy kisbabánál, nem lehet nem segíteni :)
13/f
Az én férjem szívesen csinálja.
2 kisfiúnk van, a fürdetést újszülött koruk óta Ő csinálja. Nem mintha én nem tudnék fürdetni...nekik ez rituálé, ilyenkor én be sem mehetek a fürdőbe.
Persze pizsibe is öltözteti őket. A kicsi még pelusos, simán kicseréli.
Reggelit-vacsit készít, sőt ha elintéznivalóm van, meg is főz...még sem papucs :)
Igaz ő ossza be a munkaidejét, sokat van itthon.
Nagyon szivesen van a gyerekekkel, sokat játszik velük.
Elvégre ketten akartuk Őket! :)
kell.
de hogy mit, mennyit segít, az már körülményfüggő.ha keveset van otthon, mert dolgozik, akkor nem is kell sokat segítenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!