Mikor "ültettétek le" először a babátokat a tv elé?
Figyelt kérdés
Van ahol azt olvastam, hogy káros nekik. Ti mit gondoltok?2011. máj. 9. 21:47
11/12 anonim válasza:
Nem káros, most olvastam, a szemre egyáltalán nem-ez tévhit.
Idegrendszerére igen, azok a műsorok, amik kimondottan erre apellálnak.- Például a japán rajzfilmek, ott a villodzó fények és váltakozó képek valóban arra vannak, hogy megzavarják az agyat. El is mondják előtte, hogy veszélyes idegrendszerre. Nyilván nem ilyen elé kell leültetni a gyereket.
Egyébként én nem hiszem, hogy bármilyen formában is káros lenne.
12/12 anonim válasza:
Hát nálunk egész nap megy a tv a nappaliban (pl zene, nem hangosan) hogy legyen valami háttérzaj. Mi vagy a konyhában vagyunk, vagy mindenfelé a lakásban. A gyereket egyáltalán nem érdekli, nem nézi (max ha kisbaba kacag, vagy valami kisbabás műsor, akkor néz oda, nagyon szereti a kisbabákat). Olyan nincs, hogy leül a tv elé, és elkezdi nézni (mint mi, felnőttek, mikor nézünk egy filmet). Hétvégén reggel van hogy bevisszük magunk mellé az ágyba, és valami rajzfilmre kapcsolok (pl Eperke), de azt sem nézi. Nem hiszem, hogy ebben a formában káros lenne Rá nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!