Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idősen ültettétek...

Mennyi idősen ültettétek babátokat az autóban menetiránnyal szemben?

Figyelt kérdés

Az én lányom 8 hónapos,és most vettünk olyan gyerekülést,amiben menetiránnyal megegyezően utazhat.

Ugye már nem korai?

Köszönöm a válaszokat előre is!!!

2010. ápr. 22. 08:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem ideális, mi is valahogy így, 8-9 hósan raktuk bele. (első alkalommal telihányta a kocsit. Előtte sosem. Az ülő helyzet hozta ki belőle. De szerencsére utána sem. csak azért írom, készülj váltás ruhával az első utakon)
2010. ápr. 22. 08:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Mi is 8 hósan vettünk gyerekülést (9-18 kg). Kinőtte hosszra a hordozót, ráadásul ordított benne, mert kényelmetlen volt neki, hogy feküdnie kell. A gyerekülésben szépen ül, azóta szeret újra autózni.
2010. ápr. 22. 08:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Én egyszer itt azt olvastam, hogy súlyhoz kötődik, hogy mikortól lehet menetiránnyal egyezően ültetni. Nekem 10 kg rémlik. Valaki nem tudja pontosan?! Engem is érdekelne, mert a fiam még csak 8 kg de gyűlöli a hordozóban az autózást. Naggyon szeretném, ha a másik ülésben majd jó lenne neki.
2010. ápr. 22. 08:51
 4/12 anonim ***** válasza:

9 kilótól vannak az eggyel nagyobb ülések, mint a hordozó.

De ha hosszú a 8 kilós babád, és tud már ülni, akkor belerakhatod, akkor nem is lesz "elveszve" a gyerekülésben.

2010. ápr. 22. 08:53
 5/12 A kérdező kommentje:

Ezzel mi is pont így vagyunk,kinőtte a hordozót,és kényelmetlen már neki.Gondolom a gyerekülésben már jobb lesz,és már nézelődni is tud majd.Eddig még csak rövidebb útra mentem így vele,fele utat végigsírta.

UGYE MEG FOGJA SZOKNI?

2010. ápr. 22. 08:57
 6/12 A kérdező kommentje:
kislányom 8,5 kiló,70cm
2010. ápr. 22. 09:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az is fontos, hogy tud-e már egyedül ülni? Ha nem, akkor egyértelmű, hogy nem szabad gyerekülésbe berakni, csak hordozóba.
2010. ápr. 22. 09:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Valóban 9 kg-tól vannak a gyerekülések, de állítólag ennek ellenére még nem lehet 10 kg alatt menetirányba ültetni őket. Na, azt hiszem a legjobb lesz, ha egy boltot felhívunk :).

A fiam 8.1 kg és ő is 70 centi körül van.

Nekem is volt, hogy 40 percig ordított a kocsiban: ((((

2010. ápr. 22. 09:06
 9/12 A kérdező kommentje:

az én babám már stabilan ül 1 hete.

Azt mondta a csaj a bababoltba ahol vettük az ülést,hogy ilyenkor már nyugodtan utazhatnak így.

Hát remélem...!

A hordozót meg már amúgy is kizártuk,akkor mégis mibe tennénk nem igaz?

2010. ápr. 22. 09:11
 10/12 anonim ***** válasza:

nem lehet a hordozot esetleg egy kicsit fektetni? esetleg probáld ugy meg hátha ugy nem sir. mert ha egy hete ül akkor az még nem annyira stabil - szoval nem olyan erős a tartása -remélem érthető mire gondolok.

mi is akkor ültettük a kisfiamat előrefele menetiránnyal mikor megkapta a gyerekülését, de akkor ő már kb 2 hónapja ült stabilan.

2010. ápr. 22. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!