Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 kg-os babát lehet már...

7 kg-os babát lehet már autósülésben menetiránnyal szemben utaztatni?

Figyelt kérdés
Most az számít, hogy hány kg, vagy az hogy tud e ülni. Ülni még nem tud magától.
2011. máj. 25. 18:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a babahordozót fordítva kell bekötni, értelemszerűen amíg abban utaztatod, addig háttal teszed be
2011. máj. 25. 18:31
 2/7 A kérdező kommentje:
de ez rendes ülés. 0-18kg-ig
2011. máj. 25. 18:36
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Én úgy tudom, hogy 9 kg-tól lehet. Nagyon gyenge még a gerince (ülni sem tud éppen ezért). HA netán ütköznél, akkor nem mindegy ilyen esetben, hogy az ülésnek dől hátrafele a teste és az megtartja, vagy előrebukik a lendülettől.
2011. máj. 25. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem! Várd meg amíg biztosan tud ülni, mert a gerincének nem tesz jót!
2011. máj. 25. 19:12
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
Csak akkor teheted be menetiránynak szembe, ha már tud stabilan egyedül ülni. Nem a kg számít!
2011. máj. 25. 19:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem 10,5 kg a 8 és fél hónapos kisfiam,ül már egyedül,de még nem érzem elég stabilnak,ezért még háttal bekötve utazik a 0-25 kg-os ülésben.Szerintem nem kell elsietni,jobb még a gerincének így.
2011. máj. 25. 19:20
 7/7 anonim ***** válasza:
77%
Egy éves korig nem javasolt menetiránnyal szembe ültetni, már előttem leírták miért. Nekem számított a baba biztonsága, így eszembe sem jutott. Addig jó volt neki a hordozó.
2011. máj. 25. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!