Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mondott már le valaki második...

Mondott már le valaki második babáról amiatt, mert az első szülés rettenetes volt?

Figyelt kérdés

Lehet, nem a jó kategóriába írok, de komolyan érdekelne, mert nálam ez a helyzet, és csakis emiatt nem merek belevágni, mert rendben van, hogy azt a 24 órát kibírja az ember lánya, de én AZT A 23-at soha többé nem akarom!!!

Köszönöm a válaszokat!

2011. máj. 9. 18:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez mindenkinek a saját döntése, és tedd úgy,ahogy helyesnek látod. Sok egyke is felnő boldogan, bár szerintem (és ezt te is érzed, azért vannak benned ezek a gondolatok, szóval egy testvér semmivel sem pótolható.)

Én nem fogadott dokival szültem, és a párom velem volt, és a szülésznő is rendes volt, mégis egy pokol volt, hogy hagytak olyan hosszan vajúdni, hogy a gyermekem látta kárát. Végül Sajnos már rosszak voltak a szívhangok, pillanatnyi oxigénhiányos állapotba került. Most 10 hónapos, és elvileg nincs maradandó károsodása, de ez mjad csak akkor derül ki, ha iskolába kerül. Szóval, nekünk így alakult és sokáig én is azt mondtam, hogy azért óvtam minden kis cigifüsttől, egy korty alkoholtól mindentől, hogy egy ilyen "szakami hibával" ilyen kárt okozzanak, És hogy belepusztulok ,hogyha baja lesz. És mégegyszer ertre nem vagyok képes. De ma már másképp látom, lépked, integet, okosodik, mondja, hogy tátá, baba így abban bízom, hogy a jó Isten meghallgatta a sok imám, és nem lesz gond Marcival sem. És vállaljuk a kis tesót! December 2-án érkezik!

2011. máj. 10. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!