Mi lenne ha adnek a 6 hos babamnak egy kis kremturot?
Figyelt kérdés
adott mar valaki ennyi idosen a babajanak?2009. márc. 10. 18:54
11/11 anonim válasza:
Tulajdonképpen most megválaszoltad a saját kérdésedet! Nem lesz tőle semmi látható baja. De attól se lenne, ha nem kapna, viszont most alakulnak ki részben a táplálkozási szokásai. Most még nincs elrontva az ízérzékelése, mint a miénk, ezért ilyenkor még könnyebb hozzászoktatni őket a kevésbé édes ízekhez. Viszont ha már megszokja, akkor fennáll a veszélye, hogy válogatósabb lesz és édesszájú.
Én is makk egészséges vagyok, de mégse szeretném, ha a fiam ugyanúgy táplálkozna, mint én, ezért ez a legjobb idő a saját rossz szokásaim megváltoztatására is.
De nincs azzal gond, ha nem egyformán gondolkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!