Mi lenne ha adnek a 6 hos babamnak egy kis kremturot?
Tejterméket 10 hós kor után javasolják.
Ha van allergiás a családban , akkor csak 1 év után!
Amúgy nem értem, hogy miért nyomtok a gyerekbe nem neki illő dolgokat... ?Miért nem ehet azt, amit ilyenkor enni lehet?
Olvasd el az összetevőit! Én biztos nem adnék neki, legfeljebb olyat, amit házilag csinálok, de azt is csak amikortól már "hivatalosan" is eheti. Tényleg mért nem lehet gondolkozni egy baba etetésénél?!
Biztos szeretni fogja, sőt, ha adnál neki nyalókát, azt is szívesen venné és nem lenne kiütéses tőle, semmi látható baja nem lenne, de épp elméjű ember mégse adná neki...
Nem szabad még ilyeneket adni ilyen picurkának.
Annyi mindent lehet nekik adni, miért nem választasz azok közül inkább?
Felelőtlen vagy...
Miért bántjátok szegény anyukát megkérdezte, h mi lenne ha adna, tehát benne van a kérdés tehát nem adott neki.
Nem kell azért már egyből ketté harapni, ő sem akar rosszat ezért tette fel a kérdését. Mert h ez az oldal arról szól h tapasztalt anyukák megosztják a kevésbé tapasztalt anyukákkal amit már átéltek, de szerintem semmi értelme bántani egymást
Hofi is mindig azt mondta
Szeressük egymást gyerekek a szív a legszebb kincs.!!!!
Most lehet lepontozni
üdv. 9,5 hós baba nyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!