Mikor adhatok babámnak milli krémtúrót? Most 5. hónapos
Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 21:21
1/12 anonim válasza:
Most még semmiképp. Legközelebb, ha mentek a védőnőhöz vagy orvoshoz, rákérdezhetsz, de szerintem 7-8 hónapos kornál előbb nagyon nem fogják javasolni.
Amikor a kisfiam 7 hónaposan ekcéma-szerű kiütéseket kapott, a dokinő első kérdése volt, eszik-e már tejterméket. Nem evett, szerencsére nem volt a baj sem komoly, de azért megjegyeztem.
2/12 anonim válasza:
én még akkor is meggondolnám
A vaníliásban van pl. szója, glutén, földimogyoró, benzoesav és származékai, színezékek, kéndioxid és származékai :)
A saját táblázatuk szerint: [link]
3/12 anonim válasza:
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ha elolvasom a felette levő szöveget, akkor nekem az jön le, hogy épp ezektől MENTES! Ki is van így emelve...
4/12 anonim válasza:
Igen, amit linkelt a hozzászóló, azon az van, hogy azoktól mentes. Bár az én babám 6 hós múlt, de én még nem adtam neki tejtermékeket. Először is a glutént vezesd be. Aztán szerintem minimum a 7 hónapot várd meg mikor adsz neki joghurtot, krémtúrót stb. Egyébként az én anyukám már a múlt héten vett a babámnak krémtúrót, mert annyira etetné már hogy csak na. Mondtam neki hogy még nem adhat neki ilyet és inkább én befaltam. :) Így járt! :)
5/12 anonim válasza:
Tele van tartositoszerrel, szinezekkel, stb. En ezt terhesseg alatt sem mertem enni, nemhogy egy 5 honapos pici babanak... de te tudod. Egyebkent 5 honaposan meg korai.
6/12 anonim válasza:
Inkább csak ha elmúlt 8 hónapos.
7/12 anonim válasza:
Kislányom 5 hónapos és én már adok neki krémtúrót és joghurtot is.Persze nem sokat és utána cicizik,de semmi baja.Mivel 4 hónapos kora óta kapja a glutént,így kekszes joghurtot és krémtúrót veszek neki.Mindent megenne,ha rajta múlna.Fagyit is evett már,persze csak bele cuppogott.Lehet felelőtlen anyának tartani,de én is így nőttem fel és soha semmi bajom nem volt.
8/12 anonim válasza:
Az egészségtelen tartosítószeres és szinezékes kajától most nem is lesz semmi baja, akkor lehet majd, ha valaki rendszeresen eszik ilyet, hosszú folyamat. Én sem eszem ilyen mű dolgokat, a babámnak meg főleg nem adok.
9/12 anonim válasza:
És nem nőhettél föl így, mert akkor még teljesen más volt az összetétele az ilyen kajáknak, kevesebb mű dolgot raktak bele.
10/12 anonim válasza:
En 8 ho korul kezdtem a joghurtot, turot, tejfolt, 10 ho korul a kremturot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!