Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 évesem csak az üveges ételt...

1 évesem csak az üveges ételt hajlandó megenni, hiába főzök neki. Ötletek, hogy szoktattátok rá a házi kosztra? (rágófogunk még nincs)

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 09:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

próbáld meg, hogy olyat főzöl, ami az üvegben is van, ezalatt az értem, hogy ha borsó+csirke az üveges, akkor te is borsót+csirkét főzz. lehet, ha "egységesebb", könnyebben elfogadja.

vagy próbáld meg, hogy miután turmixoltad a te főztödet, átpasszírozod 1 szitán. (a bolti mindig sokkal lágyabb, krémesebb, mint amit mi tudunk pépesíteni)

nekem amúgy fordítva volt: egyik napról a másikra nem volt hajlandó a babám üvegest enni, mert ő is darabosat kért, mert a mi tányérunkon is az volt...

2011. júl. 29. 15:19
 12/13 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

miért kell valakit leszúrni, mert ad üvegest???? az ény lányom is kapott, sokszor, mivel nem fogom a 6 hónapos babfőzelékkel, székelykáposztával vagy lencselevessel tömni. Ha nem neki valót főztem, üvegest kapott. És ennek ellenére SOHA nem volt gondom azzal, hogy megeszi-e az én főztömet.

Teljesen gyerekfüggő, melyik, mit hajlandó megenni!

A másik: a 2. kisbabámat a jövő hétre várom. Tehát februárban fogom elkezdeni a mellétáplálást. Valószínüleg üveges barackot IS fog kapni, az elejétől fogva. (az első gyerekünk nem tudta megenni az almát, olyan görcsei voltak, hogy nézni is rossz volt, így ő almát rendszeresebben csak 1,5 éves kora óta eszik. Ha a hugi is ilyen lesz, akkor milyen friss termékkel fogom mellétáplálni télen?)

2011. júl. 29. 15:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Off Utolsónak írnám, nem kell felkapni a vizet, most van szezonja egy csomó gyüminek, pl. barack, fagyassz le most és akkor nem kell üveges. Ja, a válasz az lesz, hogy az nem olyan ízű :)

Amúgy aki a saját főztjével kezdi hozzátáplálni a babát, az nem fogja elutasítani később se. Csak egy kicsit aprólékosabb meló.

2011. júl. 29. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!