Milyen hátránya lehet, ha egy 9 hónapos baba elég sokat nézi a Bebe tv-t? 100hrz-es lcd tv-ről van szó. Egy kicsit aggaszt a dolog. Köszi.

Felizgatja a babucit a TV, es fuggo is lesz tole! Ne engedd, inkabb jatszon a kicsike.
Olyan agressziv lesz egy ovodas koru gyerek a TV-tol, semmi jo hatasa nincs a gyerekekre.
Takard le a TV-t akar, es igy elfelejti.

Szerintem még túl korai. Az én 8 hónapos babám soha nem nézi, csak max amikor mi nézzük a híradót beleles, de nem köti le. Inkább zenét hallgattass vele még. Később még rosszabb lesz. Itt a jó idő vidd sétálni, játszótérre stb.
Ja és tényleg jó ötlet amit az előttem szóló írt: takard le a tv-t és nem fog emlékezni rá.

én megértelek, a fiam is állandóan tv-zne.
én kikapcsolom, mert ha világít basszus nem lehet vele semmit kezdeni, mert nagyon durva szinten képes bambulni és tök mindegy, h mit lát. érdekli sajnos nagyon.
2! én felpontoztalak:))

Tudom, magam alatt vágom a fát..
A BEBE tv-től agresszív lesz? Attól amikor a kacsa lezuhanyzik(két szín, öt vonal, hét perc), vagy amikor a kis piros kör atvándorol a jobb sarokból-a bal sarokba, olyan zenei aláfestéssel, hogy apa hétmérföldes álomba zuhan?! A "mai" tv-knek pedig tényleg nincs sugárzása. Legalábbis szemet károsító nincs. Nem akarom a tv-t felmagasztalni, csak mumust sem szeretnék csinálni vmiből ami nem az. (süllyedős)

Szia!
Szerintem sem kell túlaggódni a TV-nézést! Persze ne ez legyen a fő elfoglaltsága!

A legnagyobb hatrany pedig az, hogy annyira megszokja a Tv-t, hogy veszekedned kell majd vele, hogy ne nezze annyit. Nem 9 honaposan kell veszekedned meg vele, csak mar most megszokja, es hianyozni fog neki amikor nem engeded majd kesobb nezni neki. Persze, ha nyugalmat akarsz, akkor jo! De csak neked jo, a gyereknek nem jo. A gyereknek az a jo, ha jatszanak vele.
De sok szulo meg a gyereknek a szobajaba is vesz TV-t, hogy aztan ezzel letudja a gyerekkel valo torodest. Igy nem sok vizet kavar a gyerek, hiszen elvan a Tv-vel. Tenyleg nem jo, inkabb ragd jarokaba, es vegyel neki zenelos jatekokat ami az o koranak valo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!