Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az előnye és hátránya ha...

Mi az előnye és hátránya ha lány a baba és ha fiú?

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 09:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem a kérdést,szerint akár lány,akár fiú,csak előnye van.:))
2009. dec. 22. 09:35
 2/15 A kérdező kommentje:
Miért örülünk jobban a lánynak vagy a fiúnak? (ki kinek)
2009. dec. 22. 09:39
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én mindig kislányt szerettem volna,az is lett,hogy miért nem tudom.Szerintem ez beállitottság kérdése.Egy csajszit szépen lehet öltöztetni,-persze egy kisfiút is-babusgatni,kényeztetni,nem tudok normális választ adni,én is csajos beállitottságú vagyok.Igazából ha lenne még egy babánk én azt szeretném,hogy Ő is kislány legyen.
2009. dec. 22. 09:45
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Erre nem lehet válaszolni szerintem! Mi elsőnek fiút szerettünk volna, és bejött. A második terhességnél nem tudtam még én sem mit szeretnék, a férjem azonban csak fiúban gondolkozott. Mikor az ultrahangon megtudtam hogy biztosan kislány lesz,még én is meglepődtem magamon, hogy mennyire megörültem, bár tartottam, hogy milyen lesz a fiú után. Hát felesleges volt, olyan természetes volt első perctől kezdve, hogy kislány, és a férjem pedig oda van érte meg vissza. Nagyon apás a lányom! :)

A fiam pedig anyás!:)

2009. dec. 22. 09:56
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi lányt szerettünk volna,és 1 babát.Az az 1 baba kisfiú lett,és soha nem cserélném le egy kislányra sem!:-)

A kissrácokat is lehet szépen öltöztetni,és ő is nagyon szereti ha szeretgetik,és ő is odabújik úgy ahogy egy kislány.Szóval szerintem tök mindegy,anyának és apának úgyis az a legjobb aki van!:-)

2009. dec. 22. 09:59
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

én is egyetértek az előttem válaszadókkal. Én is lányos beállítódású vagyok, és most vagyok 40hetes terhes a kislányommal. Hogy miért pont kislány lett, hát a sors akarta, de nagyon örülök neki. A férjem első perctől kisfiút akart, de ugyan úgy örül a kislánynak is. :-)

Kislányokat tényleg szebben, több féleképpen lehet öltöztetni mint a kisfiúkat, habár nekik is vannak csoda édes ruhák. Másodiknak viszont kisfiút szeretnék :D

2009. dec. 22. 10:05
 7/15 anonim ***** válasza:
57%

szia, és kisfiúpárti vagyok, és a Jóistenke meg is adta az elsőnek a kisfiút. Nem bánnám ha a többi is fiú lenne. Hozzászoktam, az öcsém 13 évvel fiatalabb, mint én. Nekem nem célom babusgatni a kislányt, meg habos-babos rózsaszínbe öltöztetni, meg a haját fonni. Ezek engem nem boldogítanak. Természetesen, ha lányom is lesz, igazi csajszit nevelek belőle. A fiúban az a jó, hogy - az én meglátásom szerint - sokkal fogékonyabbak a készségfejlesztő játékokra, a mágneses vagy csavaros összeillesztésekre, építésekre, ördöglakatra, fejlesztő játékokra. Lehet táncra, sportra járatni, és sokkal önállóbb lesz tizenéves korára. A lányok - tisztelet a kivételnek - tizenéves korukban még eléggé libácskák, a dugáson jár az eszük meg a pasizáson. Remélem, a mi lányunk nem ilyen lesz, én sem voltam ilyen. De körülöttem jobbára csak ilyenekkel találkozok. A fiúknál valahogy elfogadottabb, ha hamarabb a sarkára áll, mint egy lánynál.

Úgy érzem, egy fiúval többmindent lehet kezdeni, mint egy lánnyal.

2009. dec. 22. 10:09
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 lányom van és boldog vagyok, mert mindig lányos anyukaként képzeltem el magam. Az hogy kettő van, hab a tortán, az pedig, hogy a férjem is örök életében lányt szeretett volna...Happy
2009. dec. 22. 10:16
 9/15 anonim ***** válasza:
39%

Én is lányt szerettem volna, uh-on 100%-ra fiú, láttuk a kukacát. Belenyugodtam, hogy fiús anyuka leszek, de én a későbbiektől félek igazán. Az tök mindegy, hogy a pelusba kuki, vagy punci van, mert akkor még nem sok "különbség" van köztük. Én attól félek nagyon, hogy elnézem a mai suhancokat, milyen tiszteletlenek, és sokszor a szülő nem is tudja, mert a rossz társaság hatására lesz bunkó, mert "vagánykodik" a haverok előtt. Remélem nem lesz "anyagyilkos".

39 hetes kismami

2009. dec. 22. 10:18
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

A kérdést viszont nem értem. Előnye, hátránya NINCS!

Természetesen mindkét nemű gyermek egyaránt szeretnivaló.

Viszont előfordult már, hogy nagyon fiút szerettek volna, ám lány lett, és végül fiúként nevelték, nagyon fiús lett a kislány...

2009. dec. 22. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!