Mi baja lehet a babámnak? Lehet,hogy a tejem nem elég "erős"? Mert úgy veszem észre,hogy minél többet eszik annál éhesebb.
Figyelt kérdés
Tegnap volt egy hetes,és eddig nagyon jó kislány volt,mármint evett rendesen és aludt is.De most két napja nagyon nyűgös és enni is úgy eszik,hogy eszik 10-15 percet az egyik ciciből utána elalszik,ahogy lerakom már fenn is van és keresi a cicit.Lehet,hogy a tejem nem elég "erős"?Mert úgy veszem észre,hogy minél többet eszik annál éhesebb.2009. márc. 9. 20:59
1/7 anonim válasza:
az természetes hogy keresi a cicit, reflex .nem biztos hogy azt jelenti éhes lehet csak a közelségedet igényli. de igény szerint rakd rá ha ö azt szeretné.az meg lényegtelen mennyi idöt szopizik az enyém ilyen 5 perceket evett mégis hizott, hizik rendesen. ha hizik rendesen akkor biztos jó a tejed és laktató. űdv és sok boldogságot nektek
2/7 anonim válasza:
Mi szombaton voltunk 1 hetesek és ugyanezt csinálja.Folyton a cicin lóg,igaz van amikor hosszabb időt kibír,de napközben szinte óránként enne(vagyis nem eszik mndig csak a cicit tartja a szájában) :)
3/7 anonim válasza:
ilyen idoszakunk nekunk is volt, én nappal simán szoptattam annyit amennyit o akart (de aludni nem igazán aludt úgy mint elotte, mindig nyoszorgott és nyugoskodott), és az éjszaka már nyugodt volt és akkor rendesen evett (márha 1 órai evés rendes-én már ulve aludtam o meg csak szívta)
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Remélem azért jó neki a tejem és laktató.
Puszi mindenkinek
2009. márc. 9. 21:23
5/7 anonim válasza:
Hidd el, olyan, hogy nem elég erős a tejed, olyan nincs. Éppen a te babádnak való. A babák nagyon megérzik a frontokat, lehet hogy ez a szeles idő a te kislányodra ilyen hatással van, hogy nyűgösebb. Neki a szopizás nem csak evést jelent, hanem megnyugtatást is. Próbáld meg, hogy hagyod kicsit a mellkasodon aludni. Ne félj, nem fog hozzászokni. Ha így alszik, hallja a szívverésed, amit már a pociban megszokott és megnyugszik. Emellett nyugodtan megszoptathatod, amikor keresgél, lehet, hogy pár korty után megnyugszik és elalszik. Gratulálok a babához!! 4 gyerekes anyuka
6/7 anonim válasza:
Szia! Nekem 6 hetes a kisfiam, eddig 3 óránként evett a kezdetektől szinte, napközben és éjjel is... 3-4 napja azonban ő is óránként enne.. Gondoltam, biztos egy fejlődési ugrás szerű, így óránként adtam neki a cicit és ő pedig evett + nyammogott rajta édesen :)... az eredménye az lett, hogy szegénykém hajnalban sugárban kihányt mindent, de akkora adag jött ki, hogy megijedtem :( Úgyhogy ma már ha sírt is, lehet kegyetlenség, de nem etettem meg, hanem próbáltam minden más módszerrel megnyugtatni... Én is a szélre gyanakszom, mert eddig nem igazán volt sírós baba, most meg ha óránként adtam a cicim, a két cicizés között is sírt... :( Mondjuk így is sírt egyfolytában délelőtt, hogy 3 órát megvártam, de most este már egyáltalán nem, pedig ébren volt végig 6 és 9 között, meg most evett 9-kor és most is nyugodt... Remélem csak a frontok tényleg!! Nagyon boldog babázást!!!
7/7 anonim válasza:
Tudom, hogy én leszek a feketebárány, De Az én babám kb 1 hónaposan kezdte ezt a nyűglődést, és mindenki azt mondta, hogy csak szoptassam tovább. Az én tejem tényleg nem volt jó. Túl híg volt elfolyt és bármennyit szoptattam, nem lakott jól tőle. Nem mondom, hogy te is így jársz majd, próbálj ki mindent, amit lehet, mert neked is neki is ez a legjobb. Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!