Edus83 kérdése:
Most akkor kenjem vagy ne? Neogranormont vettem van aki azt mondja ne mert erős, és tényleg elég aromás, egyébként semmi baja a babámnak a popiján, csak ezt kaptam mert elfogyott a popsi krém.
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 17:10
1/4 anonim válasza:
Ha piros, akkor kend neogranormonnal! Ha nem, általános popsikenőcsöt használj inkább!
2/4 anonim válasza:
Nyugodtan bekenheted párszor amíg nem kapsz rendes popsikrémet.
3/4 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy állandó használatra nem javasolják a neogranormont, de mivel hámosító hatása van, pl fogzáskor nagyon jó. Én ezt kenem a felületi horzsolásokra is.
4/4 anonim válasza:
Mennyi idős a baba? Lányom 17 hónapos, már csak napi 1-2 x kenem kaki után, akkor már krngeted azzal! Ha pici 3-4-8 12 hónapos, inkább a gyógyszertárit használd! Bár míg kucsi volt lányom utazáshoz vettem niveát gabit, mert a gyógyszertári a melegben megolvadt, és kifolyt a pelenkázóráskába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!