Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a Dante névről?

Mi a véleményetek a Dante névről?

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 21:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

NEKEM BIZONY NAGYIN TETSZIK,MERT VAN 17 HÓNAPOS KISFIAM,AKIT RUBEN DANTE-NAK HÍVNAK!

Titeket meg nem értelek,mert mindenki csodálja a nevét.

4 gyerkőc anyukája

2011. máj. 6. 08:18
 22/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Milyen érdekes az emberek megosztottsága:) pl szerintem a Lénárd is olyan mint a Dante csak nincs Lénárd pokla....:D
2011. máj. 6. 08:18
 23/29 anonim ***** válasza:

Utolsó voltam!A Lénárd is nekem nagyon tetszik.

A másik fiamat,aki ma már 8 éves Lambert Krisztofernek hívjál.(Lambi).

Szereti is a nevét.Sose csúfolták egyszer-se!

2011. máj. 6. 08:35
 24/29 anonim ***** válasza:

Nálunk is benne volt a pakliban, de megnéztem az iwiwet, csak kutyák vannak fent Danték. :(

A Bence mellé nagyon furcsa, de figyelj! Ha Neked tetszik, és a párodnak is, akkor legyen a 2. fiatok Dante, ne foglalkozz senkivel, majd megszokják :))

2011. máj. 6. 09:18
 25/29 A kérdező kommentje:
Köszike a többi választ is!Várom még a véleményeket!:D
2011. máj. 6. 17:44
 26/29 anonim válasza:

Nem értem mi baja olyan sok embernek a Dantéval:O

Szerintem van benne egyfajta sötét elegancia.

Azt se értem miért baj ha Dante Poklával kerül említésre,az egy vitathatatlanul nagy horderejű,epikus mű,így szinte hízelgő.

Ennyi erővel az Ádám és Éva nevek is szörnyűek,mert azok meg a Bibliából vannak.A hosszú és uncsi Bibliából!Ejjnye...

Ha engem kérdezel,a név nagyon tetszik,de magyar nyelvterületen semmiképp nem használnám.

2012. szept. 15. 19:18
 27/29 A kérdező kommentje:
Erik lett a neve :D Köszönöm a véleményeket! Ha kijutottunk volna külföldre ....de nem igy történt sajna
2012. szept. 23. 20:26
 28/29 anonim ***** válasza:
Gratulálok :) sok boldogságot!
2012. szept. 23. 21:42
 29/29 anonim válasza:

Dante az olasz Durante becézése (Dantét anyja hívta így). Magyar megfelelője: Szilárd.

amúgy Danténak nemcsak pokla volt, hanem purgatóriuma és paradicsoma is.

2012. okt. 15. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!