Mi a véleményetek a Dante névről?
Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 21:05
11/29 anonim válasza:
Mindenki a Dante poklával fog jönni.És ez még nem is "elévülő" dolog,mert ugye ezt (jó esetben) még 20 év múlva is tanítják.
12/29 anonim válasza:
Ennél minden jobb... még a Dzsoni is :D
13/29 A kérdező kommentje:
Hehe! Köszi a válaszokat!
2011. máj. 5. 21:40
14/29 anonim válasza:
Barátnőmék kutyusát hívták így, Isten nyugosztalja...
15/29 anonim válasza:
Ugye ez nem komoly? Pici gyereknek nehogy ezt a nevet add.
16/29 anonim válasza:
Második vagyok! :) A Bence szép név! De miért pont Dante? Vannak sokkal szebb nevek is. Nekem pl ha fiam lett volna ezek közül válogattam: Levente, Dávid, Norbert, Dániel. De kislányom lett Noémi :)
17/29 anonim válasza:
A Dani az hasonló és sokkal jobb. Szokatlan név lenne..
18/29 anonim válasza:
Egy olasz kisfiúnak biztosan egész jó lenne... :D Kicsiny hazánkban szerintem nagyon ritka név lehet, de miért ne? Ha nektek tetszik :)
19/29 anonim válasza:
Ha kicsit is szereted a gyereked, akkor nem adsz neki ilyen szörnyű nevet. Ahol élek, lakik egy Démien nevű kisfiú... hát minden nap röhögnöm kell szerencsétlen gyereken. Nem feltétlenül kell egy névnek idiótának lennie, ahhoz, hogy különleges is legyen egyben. Nekem pl a Lénárd tetszik nagyon.
20/29 anonim válasza:
nekem sem tetszik megmondom őszintén, de szerintem csak azért, mert nekem is Dante pokla jut róla eszembe
viszont ha ez nem lenn, hanem csak önmagában látnám a nevet, akkor szerintem nem rossz hangzású név
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!