Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hós babád mennyire szófogadó?

15 hós babád mennyire szófogadó?

Figyelt kérdés

Hogy kezeled ha hisztizik ?Mit teszel ha dührohamot kap és elfekszik a földön pl ?Mennyire vagy szigorú hozzá ? vagy türelemmel neveled inkább??

Köszi előre is a válaszokat!

2011. máj. 5. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:

enyém már 17 hónapos :)

ha lefekszik a földre, otthagyom, hisztizzen ha akar, nem érdekel :) ha foglalkozol vele azt tanítod neki, hogy ha hisztizik, eléri a célját.

szigorú vagyok de laza :D vannak szabályok amiből nem engedek! nem sok de az be van tartva, ha megszegi büntit kap. minden másban nagyon laza vagyok és türelmes is vagyok. ha szigorú vagyok is türelmes vagyok, nem szokta elönteni a sz@r az agyamat :)

2011. máj. 5. 14:37
 2/4 anonim ***** válasza:
hagyom hisztizni, ha otthon vagyunk át is megyek egy másik szobába. ilyenkor 1-2 perc után olyan szépen settenkedik utánam, hogy öröm nézni, és már öleli a lábamat, mintha mi sem történt volna. nem szabad tutujgatni ilyenkor, nem szabad hagyni, hogy hisztivel elérje amit akar, mert ha később belép az igazi dackorszakba úgy, hogy ehhez szokik hozzá eláshatod magad:))
2011. máj. 5. 15:06
 3/4 anonim ***** válasza:
15 hósan még szót fogadott, de most 17 hós, és mindig az ellenkezőjét csinálja, mint amit mondok. Ha valamit nem akar, leül vagy lefekszik a földre. Én is hátat szoktam neki fordítani, illetve amíg sír, nem kapja meg, amit szeretne. Ha egyszer engedsz neki, vége a dolognak.
2011. máj. 5. 15:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Az enyém 17 hónapos lesz pát nap múlva,de pár napja egy égedelem.Hisztizik,síkit stb...

Remélem hamar kinövi!!!!!!!!!!!!!

Ebbe a korba még nem igatán fogadnak szót a babák.

4 gyerkőc anyukája

2011. máj. 5. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!