Anyukák! Milyen fogyi szert használtatok a tornán kívül? Mennyibe került?
A búzafű kapszulát hogy szedted?Hányszor hány db-ot?
Mennyit fogytál tőle?
Mellette tornáztál?
3x1-et szedek. Nem tornázok, csak amennyit a gyerek után/mellett kell mozogni. :-)
Szoptatás alatt csak híztam. :-(
73 kg körül voltam, mikor elkezdtem szedni, most 65-66 vagyok. A folyadék tényleg fontos mellé!
Dolly volt régebben a tv-ben. Ő betegsége miatt kezdte el szedni, mert nem akart szűnni a köhögése. Valaki ajánlotta neki a búzafüvet. (Mondjuk ő rendesen a búzafüvet préseli, azt issza).
Szóval mondta, hogy amellett, hogy elmúlt a köhögése, megszabadult 15-20 kg-tól. (már nem emlékszem pontosan). A lényeg, hogy fogyott, és azóta is tartja a súlyát. De a búzafű levét a mai napig issza.
Bocs a kitérőért, csak gondoltam leírom, mert sztem érdekes!
Anyukám is szedte régebben a kapszulát, ő is fogyott tőle.
Én nem kifejezetten fogyás miatt kezdtem el szedni, de a kilók legyűrésén is segített.
Mozgással biztos gyorsabb lenne, de én nem bírom magam rávenni!
Mióta szeded?
Gyógyszertárban veszed v. Dm-be, Rossmannba?
Dm-ben vagy Rossmann-ban veszem, ha jól rémlik, 2000 Ft alatt van.
3 dobozzal szedtem be eddig.
Szerintem szoptatás alatt még ne akarj fogyni. Ha a szoptatással nem fogysz, akkor ne fogyókúrázz! Többet ér az, hogy szoptatsz, mint pár kg mínusz.
(tudom, hogy nem ezt kérdezted, de én nem fogyóztam, mégis csak pár hónapig tudtam szoptatni. :-((((
Császár utáni tornát nem tudom, de hátha kapsz rá tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!