Én a DM-ben veszem a Dieter's Mályva teáját, abból szoktam egy 30 napos intenzív kúrát csinálni /kapszula+teafilteres/. Plusz minden este tornázom fél-egy órát H-P-ig és emellett 1500 kcal-nál többet nem eszem egy nap. Sok folyadékkal elviselhető. Most 55. napnál tartok a diétámban és 8 és fél kg-nál tartok. A tea és a kapszula együtt 1500 ft, külön-külön is meg lehet őket vásárolni, de azt hiszem, úgy drágábbra jön ki. A torna semmibe nem kerül az izzadáson kívül, az pedig, hogy alig eszem, egy nap kb. 500-800-1000 ft. 9 hónapos koráig szoptattam a gyerekemet, most láttam elérkezettnek az időt arra, hogy egy kicsit magammal is foglalkozzam.
2011. máj. 4. 18:26
2/18 anonim válasza:
Én torna nélkül csupán a szénhidrát diétát betartva fogytam szülés után 12kilót.
Igaz nem mindig tartom be, előfordulnak kisebb nagyobb csalások, de a folyadékot amit iszom (teát, kávét) édesítővel készítem, és megpróbálok kenyér helyett zsömlét enni.
2011. máj. 16. 12:37
3/18 anonim válasza:
Szoptatás a legjobb fogyasztó és még pénzbe sem kerül.
2011. máj. 16. 13:16
4/18 anonim válasza:
Kedves útólsó válaszoló sajnos ez nem igy van, sőt van aki hízik szoptatás alatt.Nekem szülés után leugrott 10kg és azóta stagnál(tudatosan étkezem+fittboll)Még 6-7kg tól kellene(szeretnék)megszabadulni és ehhez az esetemben a hat hónapig kizárólagos szoptatás egyáltalán nem volt elég.Ha majd nem szoptatok a Hoodiát kipróbálnám.2,5 éves és egy 6 hónapos srácok anyukája
2011. máj. 16. 13:24
5/18 anonim válasza:
én pont a szoptatás alatt híztam 10kilót,mert a szoptatás miatt mindig ettem volna:((
2011. máj. 16. 14:58
6/18 anonim válasza:
nekem a legjobb fogyókúrám volt, hogy fiam elindult. onnantól kezdve pár hét alatt 10 kilót fogytam. szoptatás alatt stagnált a súlyom, hiába tornáztam vagy bármi. mondjuk nem akartam én fogyni csak a babahájat akartam eltűntetni de nem ment. most már kevesebb vagyok mint terhesség előtt pedig nem tornázom, nem koplalok csak rohanok a fiam után mint az őrült reggeltől estig :D
2011. máj. 16. 15:05
7/18 anonim válasza:
Nekem is a szoptatás alatt ugrorr fel 8-10 kg-ó plusz,pedig tök lapos hassal jöttem haza a kórházból szülés után!
OFF:
Kedves első!
Végül is ez a mályvatea mire jó???Étvágycsökkentő,vagy zsírégető??
2011. máj. 16. 15:10
8/18 anonim válasza:
Javaslom a sima zöld teát, nekem nagyon bevált! Amikor 2-3 csészével megiszom egy nap, akkor szinte elmegy a kedvem az evéstől, és olyan, mintha jó nagyot aludtam volna, mindenhez van energiám! Este pedig nem akadályoz az elalvásban + nem is drága. Sok sikert és kitartást kívánok:)
2011. máj. 16. 15:32
9/18 anonim válasza:
Az a baj, hogy szoptatás alatt szinte semmit nem lehet. Még a zöld teát sem, legalábbis, ha napi 1 csészénél többet iszol!
A lányom csak babakocsiban aludt, szóval napi 3-4 órát sétáltam vele, lement 10 kg 3 hónapos korára.
A fiammal már nem tudtam ennyit sétálni, mert a 3 éves azért nem bír ennyit jönni velem, szóval még mindig van rajtam 5 kg.
A szoptatástól van aki hízik, van aki fogy. Sajnos nem egyformán.
2011. máj. 16. 17:33
10/18 A kérdező kommentje:
Én már nem szoptatok 2 hete. A gyermekem pedig 4 hónapos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!