A párotok/férjetek szerint ti is megváltoztatok (negatív irányba), a baba megszületése óta?
Az én párom egyetlen dolgot szokott "felróni", mégpedig a kevesebb szexet. De megérti, hogy olykor fáradt vagyok hozzá, na meg olyan is van, hogy a gyerekek nem alszanak el időben és mire elaltatom őket, én is beájulok, ráadásul szoptatok és a hormonok ilyenkor kisebb libidóval járnak. Én viszont igyekszem ezen változtatni, igyekszem jobban odafigyelni, hogy a házaséletünk visszataláljon oda, ahonnan indultunk a gyerekek születése előtt.
Amúgy a párom csak dicsér, szerinte még sokkal szexisebb vagyok, mint régebben, igaz, mindkét gyerek után azonnal visszafogytam, csak sokkal nagyobbak a melleim. :-) Azt is mindig mondja, hogy jó hazajönni, mert kiegyensúlyozott, mosolygós, boldog családot talál itthon.
Nekem mondjuk egyáltalán nem hiányzik semmi, talán a versenysport egy kicsit, mert a gyerekek előtt aktívan versenyeztem. De amúgy nagyon boldog vagyok, hogy itthon lehetek velük, dolgozom is itthonról egy mlm cégben, és nagyon örülök, hogy nem kell másra bízni a gyerekeimet (2 és fél éves, illetve 9 hónapos).
Biztos én vagyok a kivétel, aki erősíti a szabályt, de nálunk csak szebb és teljesebb lett az élet a gyerekek születése után.
Köszönöm, hogy írtatok!
Nálunk 2 hete intenzíven működik a szex, főzök neki heti 3-szor, mi is kedvesen, mosolygósan várjuk őt.
Figyelek arra, hogy éjjel nehogy fel ébredjen (hiszen dolgozik). El-eljár bandázni a fiúkkal.
Azt hiszem az a baja, hogy megoszlik a figyelmem most már 2 pasi felé... (a fiunk és Ő)
Bocsi,de azért,mert 2 pasi között oszlik meg a figyelmed,még nem válsz hárpiává(ezt Te írtad Magadról)!Itt valami más is van.Nekünk 2 fiunk van,de az uram azt kifogásolja,hogy néha ritkább a szex.Próbálok erre figyelni,ám van,hogy a fáradtság(és a kisebbik fiunk)győz.Bár lassan 3 éves,eléggé igényli a jelenlétemet...
Ha hárpia lettél,hiába várod mosolygósan,meg hiába főzöl,meg hagyod,hogy bandázódjon,csak ba*szogatod valamivel.Ha nem így lenne,nem lennél-a szavaiddal élve-hárpia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!