Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak, már kikészítene...

Mit csináljak, már kikészítenek a gyerekem evésével kapcsolatban?

Figyelt kérdés
17 hónapos,tej és tojásallergiás.Most még fogzik is,alig eszik valamit.Reggelizni szinte soha nem reggelizik,a többi evése normális szokott lenni.Viszont kenyérfélét,gyümölcsöt nem hajlandó megenni.Állandóan azzal nyúznak,hogy kicsi a súlya.9 és fél kiló,de nem sovány,nagyon jó felépítésű kiskrapek.Erre anyám is kiidegel,hogy adjak többször enni a gyereknek.De most csak becsukja a száját és elfordul.Nem tudom megtömni.Épp eléggé bánt,hogy a doki le fog megint cseszerinteni,hogy nem hízik a gyerek.Próbálok jó kalóriadús ennivalót adni neki,vagy valahogy belecsempészni a gyümölcsöt az ennivalójába,de egyszerűen már tanácstalan vagyok.
2011. máj. 4. 09:05
 1/4 A kérdező kommentje:
Most néztem a kiskönyvét,2 hónap alatt hízott 60 dekát.
2011. máj. 4. 09:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Jaj, nagyon együtt érzek Veled, nálam is ez van. Mondjuk az allergia miatt Nektek nagyon nehéz lehet...

Mi lenne, ha vmi tejmentes(ha van ilyen, de biztos van...) tejpépet, v. tápszert adnál ilyenkor neki, mikor fogzik? Én azt csinálom, hogy 30ml vízben nem 1, hanem 1,5 kanál tápszert teszek, így becsapom kicsit.

Nekem 8,5 hós a babám, de uez van. A múlt héten már tök ki voltam akadva, mert akkor meg nem ivott meg semmit 3 napig, már a kórházban akart küldeni a doki, mert nem is pisilt, csak minimálisat...:-( Na csak azért írom, hogy nem vagy egyedül, bár tudom, hogy ez nem segít. Én próbálom elengedni a megjegyzéseket a fülem mellett, csak a dokira figyelek, meg a megérzéseimre. Te is tedd ezt, mert különben be lehet ebbe dilizni, hogy mindenki annyira tudja, hogy mit hogy kéne..:-(

Különben is a gyümölcstől úgysem hízna...

kitartás, üdv

2011. máj. 4. 09:14
 3/4 anonim ***** válasza:

első vagyok.

A 60 dkg pedig nem rossz, Én úgy tudom a min. a 20 dkg, amit meg "kell" hízniuk, de ha nem, akkor sincs katasztrófa. Meg ha Te úgy látod, hogy jókedvű, nincs baja, a doki is gondolom megvizsgálja, nem talál mást, csak hogy kicsit kisebb súlyú mint a kortársai, akkor mi a gondja???? Minek paráztat? Hisz mi sem vagyunk egyformák....

2011. máj. 4. 09:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Kislányom 18 hónaposan 10 kg volt. Pedig Ő nem allergiás semmire, és általában nincs gond az evéssel. És egyáltalán nem sovány, úgyhogy Te se aggódj, meg ne parázz az evésen, mert annál rosszabb. Ha érzi a gyerkőc, hogy feszengsz az evés miatt, annál inkább megnehezíti a dolgod.
2011. máj. 4. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!