Mit csináljak, már kikészítenek a gyerekem evésével kapcsolatban?
Jaj, nagyon együtt érzek Veled, nálam is ez van. Mondjuk az allergia miatt Nektek nagyon nehéz lehet...
Mi lenne, ha vmi tejmentes(ha van ilyen, de biztos van...) tejpépet, v. tápszert adnál ilyenkor neki, mikor fogzik? Én azt csinálom, hogy 30ml vízben nem 1, hanem 1,5 kanál tápszert teszek, így becsapom kicsit.
Nekem 8,5 hós a babám, de uez van. A múlt héten már tök ki voltam akadva, mert akkor meg nem ivott meg semmit 3 napig, már a kórházban akart küldeni a doki, mert nem is pisilt, csak minimálisat...:-( Na csak azért írom, hogy nem vagy egyedül, bár tudom, hogy ez nem segít. Én próbálom elengedni a megjegyzéseket a fülem mellett, csak a dokira figyelek, meg a megérzéseimre. Te is tedd ezt, mert különben be lehet ebbe dilizni, hogy mindenki annyira tudja, hogy mit hogy kéne..:-(
Különben is a gyümölcstől úgysem hízna...
kitartás, üdv
első vagyok.
A 60 dkg pedig nem rossz, Én úgy tudom a min. a 20 dkg, amit meg "kell" hízniuk, de ha nem, akkor sincs katasztrófa. Meg ha Te úgy látod, hogy jókedvű, nincs baja, a doki is gondolom megvizsgálja, nem talál mást, csak hogy kicsit kisebb súlyú mint a kortársai, akkor mi a gondja???? Minek paráztat? Hisz mi sem vagyunk egyformák....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!