1 éven felüli babáknak van olyan tápszer, amire lehet receptet kérni?
De van. Mégpedig a HA-s és AR (antireflux) tápszerek, ezek ugyanis 3 éves korig felírathatók.
Humana, Beba, Milupa, mindegyik tápszergyártónak vannak ilyen speciális tápszerei.
Sajnos nincs,csak speciális esetben. Nekem a lányom antirefluxos tápszert kapott 1éves koráig,de már nem írja fel az orvos. Pedig nagyon nem mindegy anyagilag. 60%os támogatás volt rajta.
Lehet van olyan orvos aki 1éves kor után is felírja,de az enyém nem.
14hós kislány anyukája.
Második vagyok. Természetesen indokolt esetben felírják, illetve ha nem lenne indokolt, akkor a doki jóindulatán múlik, hogy felírja receptre vagy sem.
És kedves első: legalább olvass utána, mielőtt kapásból rávágod, hogy nincs.
Kedves utolsó!
mivel nem írta, hogy speciális eset a gyereke, ezért mertem feltételezni, hogy egészséges.
Egészséges gyereknek pedig fél éves korig írják fel, ha jóindulatú az orvos akkor 1 éves korig!
olvass utána te is
Én tudom, hogy egészséges gyereknek fél éves korig írják fel, de a kérdés nem tért ki erre. Ezért a helyes válasz nem az, hogy "NINCS".
Mert igenis van, és még ha nem is indokolt a speckó tápszer, akkor is van sok olyan doki, aki felírja egy éves kor után is (pl. Humana Baby fit, stb.)
Harmadik válaszoló vagyok. A lányom Humana baby-fittet,evett 3hónapos korától. Az orvosomnak esze ágában nem volt felírni 1éves kora után!
Lehet csak az enyém ilyen "smucig"?!
igen, mivel a kérdés nem tért ki erre, ezért mindenki azt feltételezi, hogy egészséges gyerekről van szó. De mindegy.
befejeztem a vitát veled
Már írtam hogy az enyém 1éves kora után nem írta fel. Most Babylove tápszert és tejet kap felváltva.
Szerencsére nem válogatós,és nem allergiás a tejre sem. Kérdezz rá hátha a te dokid felírja még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!