Le lenne maradva? Egy kétségbe esett anyuka
Szia!
Nemrég tettem fel 1 hasonló kérdést csak nem ebben a témakörben.
Íme: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Nekem a negyedik válaszoló válasza nagyon tetszett. Úgyhogy szerintem aggodalomra semmi ok.Rendben van a kisfiad!
Az én lányom 15 hónapos. 4 hónapja megy egyedül, a testrészeit/érzékszerveit mutatja, pápázik, itatópohárból iszik egyedül is, pohárból ritkán iszik, de nem egyedül. Megért mindent, sok szót mond már, a labdát rúgja és dobja is. Fel-és le mászik az ágyról ügyesen. Nem motorozik, húzós játéka nincsen. Sok játékát nem rendeltetésszerűen használja, de majd megtanulja, van rá ideje. Főzést imitál, eteti-itatja a babákat, plüssöket, sokszor minket is. Bilizni ráér még, mi is elővettük, de nem erőltetem, majd a nyáron megpróbáljuk.
Egyik gyerek sem fejlődik egyformán, ez így van rendjén.
A sok okoskodó, mindent tudó, az én gyerekem a legszebb, legaranyosabb, legokosabb és legügyesebb anyukáktól kivagyok én is, le kellene szállni a földre, de nem baj, legalább nagyot fog/fognak esni egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!