Le lenne maradva? Egy kétségbe esett anyuka
Minden baba más és más. Nincs lemaradva! Lehetséges hogy csak nem akarja csinálni ezeket a dolgokat!
14hósan bulizik,keresztlányom 1,5évesen szobatiszta volt, most 3éves elég gyakran bepisil, szerintem azért mert siettették, unokanővérem gyereke 1héttel fiatalabb keresztlányomtól, 2,5évesen lett szobatiszta azóta semmi baleset nem történt
nem kell foglalkozni azzal hogy más anyuka mit mond!
semmi baj nincs a kisfiaddal!!!!!
ha ez megnyugtat az enyém lassan 22 hónapos, és még mindig nem tud motorozni :) engem ez nem érdekel, majd megtanul, de tudom hogy ettől függetlenül teljesen rendben van a gyerek
Szia!
Egyáltalán nincs lemaradva!
Az én kisfiam 14 hónaposan még csak úgy tudott járni ha fogott valamit, el volt 15 hónapos mikor egyedül járt. Ebből következik, hogy 14 hónaposan nem is tudott semmit maga után húzni!
Most 21 hónapos múlt, szalad-rohan szinte egész nap, már húzza maga utána az autókat, tolja a talicskát, stb. A motorozásra most kezd rájönni, tegnap délután már nem csak ült rajta hanem lökte is magát a lábaival, már csak azt kell megtanulnia, hogy egyszerre lökje magát a két lábával.
Az én fiam is inkább dobja a labdát, bele tud rúgni mert már csinálta, de dobni jobban szereti. Vannak túlbuzgó anyukák akik szeretnek dicsekedni a gyerekükkel, hogy milyen ügyes, ez nem is lenne baj csak néha ezt úgy teszik, hogy a másik anyukát megbántják vele... :S Nem kell odafigyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!