18 hónaposnak kb. meddig kell még babakocsi? Ti hány hónapos korig használtatok?
Figyelt kérdés
Egyenlőre szívesen ül benne, el is alszik néha.2011. máj. 3. 11:38
11/11 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele, hogy amíg elvan benne, nem teszem félre. Most 19 hónapos, 1 évesen már ment, de a városba még sosem indultam el vele gyalog. Be a babakocsiban, beugrunk 1-2 boltba, a cuccokat nem kell cipelnem. A főtéren sétál velem kézenfogva vagy a játszótéren rohangál egy sort, és hazatolom. Babakocsi nélkül csak a közeli kisboltba megyek vele. Nyáron még azt tervezem, hogy babakocsizunk, aztán kap egy triciklit, ha már elég nagy lesz a pedálozáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!