18 hónaposnak kb. meddig kell még babakocsi? Ti hány hónapos korig használtatok?
Enyén 11 hónaposan indult el, 26 hónapos lesz 8-án, simán beleül.
Ritkán használjuk már, de pl múlt héten pénteken azzal voltunk vásárolni, nem autóval.
Emellet gyalogol, motorozik, szóval bármivel, csak menjünk:-))))
22 hónapos, és még használjuk, szereti is szerencsére
azzal megyünk boltba, játszótérre, stb
Lassan 18 hónapos fiammal mi még vígan használjuk a babakocsit. Nem is terveztem, hogy nem. Ha vásárlással, nézelődéssel egybekötött játszózás van, akkor is visszük. Nekem kényelmesebb, mert elfér benne egy csomó minden, és nem 1 óra hosszáig tart egy utca megtétele, mert nézelődik.
Ha csak játszózni megyünk, akkor is néha visszük, akkor ő tolja. Jobb egy babakocsit otthagyni a játszón, miközben a fiam után rohangálok, mint egy táskát.
Szerintem még nyugodtan használjátok, ha nem őrjöng mikor benne van. A fiam is jókat alszik benne. Sokszor csak azért nem visszük a kocsit, mert nem akarom, hogy idő előtt aludjon, hanem otthon. De van, hogy pont az ellenkezője: tegnap pl. olyan jót nézelődtem, ruhákat próbálgattam, mert elaludt a kocsiban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!