Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amelyik babakocsi 6hós kortól...

Amelyik babakocsi 6hós kortól van, használtátok elöbb mint 6hó?

Figyelt kérdés
FONTOS LENNE!!!Köszönöm szépen:)
2010. febr. 5. 08:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem hasznaltam 6 hos kora elott.
2010. febr. 5. 08:28
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen! Nekönk olyan babakocsink van amit nem lehet teljesen ledönteni de én megoldottam hogy vettem hozzá használtan egy kemény aljú mózeskosarat és a babakocsiba a mózeskosár alá tettem egy félbehajtott pokrócot! Így teljesen vízszintes lett és egy kis kuckó volt neki a babakocsiba!

Nem volt se pénzünk olyan babakocsira ami újszülött kortól van, meg cipelni sem tudtam volna(gerincproblémás vagyok) így vettünk egy sport babakocsit és így oldottuk meg:-)

2010. febr. 5. 08:39
 3/9 A kérdező kommentje:
Igazából mi ajándékba kaptunk egyet..nagyon szuper kis járgány:) az előző travel system volt..de ezt nem tudom annak használni...azért érdeklődöm:)
2010. febr. 5. 08:41
 4/9 A kérdező kommentje:
egyébként 3hónapos a pindur
2010. febr. 5. 08:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem. Én vettem egy másikat ( a régi jó lesz a következőnem majd. Teljesen más a kiképzáse és nincs biztonságban a pici benne. Legurul vagy kicsúszik. A 3 hónapos bébinek még mózeskosár jellegű rész kell.
2010. febr. 7. 20:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Milyen tipusú, mert pl. a top rider esernyőkocsi 5pontos övvel van ellátva, ami tarja a picit rendesen, bár mi nem ezt használjuk (mert nem elég zárt télen), de próbáltuk már, mert a másik tömlős, és pont lyukas volt a kereke és hétvége volt.
2010. febr. 7. 21:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha van benne 5 pontos öv, ami nem engedi, hogy lefelé kicsússzon, meg majdnem vízszintesig le lehet dönteni a támlát, akkor nyugodtan használhatod. Semmi más paramétere nincs az újszülött babakocsinak, csak ezek. Mi is most vettünk olyat, ami 6 hónapos kor utánra való, pedig csak 4 hónapos még a kisfiunk. A Graco travel systemből a hordozót az anorák miatt már két hónapja kinőtte, és mostanában már a babakocsi is kezd rövid lenni neki.
2010. febr. 7. 23:04
 8/9 A kérdező kommentje:

[link]

ez a fajta babakocsi van:) és igen 5pontos a biztonsági öve:)

2010. febr. 7. 23:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Jól látom hogy nem lehet jobban lehajtani a támláját, mint a képen? Mert akkor még várni kell egy pár hónapot mielőtt beleteszed:-(
2010. febr. 8. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!