Mikortól használtátok a babakocsi sportrészét?
Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 22:22
1/3 anonim válasza:
6 hós kórtól kezdtem el használni,mivel már ült,és semmi áron nem akart elfeküdni benne.ha el is aludt és lejeb akartam rakni egyből megérezte és felkelt:)))
2/3 anonim válasza:
Hat hósan. Akkor nőtte ki a mózest, bár nekünk azt is meg lehetett emelni, fél hónappal korábban ici-picit meg volt emelve, mert idegesítette, hogy nem lát ki.
3/3 anonim válasza:
Már majdnem 10 hós volt, kb 2-3 hete. Ugyan ülni még most sem tud, azért már meg mertem kockáztatni. (Mászik és bútorokba kapaszkodva lépeget, de ülni, azt nem...) Amúgy nem zavarta túlságosan, hogy feküdnie kell, érdekes, hogy amúgy nem bír egy percig sem a fenekén megmaradni, a kocsiban nyugodtan elvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!