Mi a véleményetek a Kinder csokikról (tejszelet, pingui. )?
Szeretjük őket :)
De mire vagy kíváncsi? Hogy mikor adtam először? vagy mennyit kap?
Kislányom 16 hónapos, tejszeletet kap, néha, mondjuk 2-3 hetente, kb fél perc alatt elpusztítja :) Másikat nem kapott még. Valahogy 1 éves kora után kapott először....
1. Mikortól lehet a gyerekeknek adni?
2. Van benne valami, ami ártalmas a gyerekeknek?
3. Mennyit ehet meg egy nap egy gyerek?
Imádom, megyek és eszek is egy kinder tojást.
A gyerekem is szereti, és inkább kindert egyen, mint mondjuk étcsokit, mert attól szorulása van, a kindertől meg nincs.
Napi 1 tejszelettől semmi baja nem lesz a gyereknek.
Bár én jóval 1 év felett adtam ilyesmit, előtte soha nem.
Talán 1,5 évestől adtam, már nem emlékszem pontosan.
13 hónapos a kislányom. 2 napja adtam neki először tejszeletet. Pillanatok alatt benyomta, majd elkezdett sírni, hogy kevés volt. :-)
Szerintem ennyi belefér. A Győri Édes Dörmi piskótát szoktam még neki adni, azt is szereti.
A fiam szereti, másfél éves.Én is egy éves kora felett adtam neki először, addig próbáltam elkerülni, de mivel nagy a család, és sok a gyerek, nem tudtam kikerülni hogy egyen, aztán én otton is vettem neki.Tejszeletet vagy pinguit szoktam neki, vagy milka rudit.Nem hinném hogy egy két naponta egy ilyen annyira ártalmas lenne neki, hisz mellé kap gyümölcsöt és rendes kaját is persze.
Ja és a fiam egyáltalán nem túlsúlyos vagy ilyesmi, sőt elég vékonyka is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!