6 hónapos kislányommal elkzdtem a hozzátáplálást, mert úgy éreztem nem elég a tejem neki ( félóránként szopizna). Almával kezdtem, de kihányta. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Azóta próbáltam a krumplit és a sütőtök-borgonyát, de semmi nem ízlett neki.2009. márc. 8. 12:52
1/7 anonim válasza:
lehet hogy savanyú volt az alma.próbálkozni kell,mert nekünk is kb.1,5 hónap után evett meg egy adagnyi kaját.azóta szinte mindent eszik,9,5hónapos.
2/7 anonim válasza:
Fejjél még szoptatás után - akkor is, ha nincs több tejed. Lesz.
3/7 anonim válasza:
Hozzá kell szoknia. Add neki először ivólé formájában. Már 4 hónapos kortol lehet kapni ivoleveket. Igy hozzászokik az izéhez, barátkozik vele a pocija, és utána probállkozz ujra
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, milyen almát próbáltál, de van, ami nagyon savanyú. Az idared és a jonagold édes fajta. Lehet, hogy azok jobban bejönnének... Mennyi almát adtál a babának első alkalommal? A gyomrának hozzá kell edződnie a szilárd ételekhez, ezért nagyon fontos a fokozatosság. Eleinte még csak a reszelt alma levét szokták adni a babának, csak néhány nap után érdemes a pürével próbálkozni ( eddig csak folyékony kaját evett, a szilárd étel megterheli a gyomrot, ezért könnyen kihányja. Én úgy szoktam, hogy eleinte a levet adom, aztán a 2. héttől egyre sűrűbbre csinálom a levet. nagycsaládos anyuka
5/7 anonim válasza:
Én párolt sárgarépával kezdtem, majd sütőtök, krumpli, cékla, húsleves répával turmixolva, brokkoli. Gyümi közül utánlja az almát és amiben alma van azt nem hajlandó megenni. Ezért mászok a falra attól, hogy almával "kell" kezdeni. Savas, és utálja a fiam. Az őszibarackot és a körtét szereti. 6 és fél hós és másfél hónapja keztük.
6/7 A kérdező kommentje:
Édes almával próbálkoztam 2 napig, de még egy kiskanállal sem ment le, mert kihányta. Aztán másnap próbáltam krumplit anyatejjel keverve jó hígra, de az sem kellett neki. Ma adtam sütőtök-burgonyát, de azt is kiköpi. Ja és éjszaka is 1-2 óránként kel szopni (eddig 2-szer kelt fel) úgyhogy szerintem biztos nem elég neki a tej pedig van bőven.
2009. márc. 8. 15:31
7/7 anonim válasza:
Ha van bőven, akkor inkább más gond lesz. Betegség esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!