Rosszul esik, hogy a férjem nem tart jó anyának. Tudja egyáltalán, hogy milyen anyának lenni?
Szia. Bár én még csak 1 éve vagyok itthon a kisfiammal, teljesen együttérzek veled.
Nem vagy rossz anya, csak tényleg nem tudsz felfrissülni (szellemileg és fizikailag is). Próbáld ki hogy hétvégén amikor mind otthon vagytok te elmész sétálni egyedül 1-1,5 órára. Vagy akár egyedül bevásárolni, addig a párod vigyáz a babára.
Nálam bevált, és azóta nem tesz semmi megjegyzést, célzást arra hogy nem jól csinálok valamit. :)
De valójában te is elismered, nem élvezed az otthonlétet, a gyerekeiddel töltött időt, nincs miből feltöltödnöd.
Úgyhogy talán a férjed megfogalmazta azt, amit te megindokoltál miért van így. Tehát mégis úgy tűnik a férjednek van igaza.
Nehéz kérdés, mert lemerültél, próbálj meg egy kis időt a gyerekeid nélkül tölteni, hátha segít. Bár lehet még rosszabb lesz, hiszen ha kiengednek a szabadba, ki megy vissza önként a ketrecbe? Keress otthon élményeket, a gyerekeidből próbálj töltödni. Ha tényleg türelmetlen vagy meg kiabálsz,az nem segít. A gyerekeid sem tehetnek erről a helyzetről, ne rajtuk vezesd le a feszültségedet. És ők is feszültek lesznek, idegesek-ez egy ördögi kör.
kezdj el vitamint szedni is.
köszönöm a véleményeket!
sajnos kötetlen munkaidőben dolgozik, nehéz mellette bármi saját programot is terveznem... már annyira le vagyok merülve, hogy egy önálló 1.5-2 órás bevásárlás vagy egyéb "kötelezettség" nem tölt fel - sőt, arról nem is beszélek, hogy mi vár otthon ezek után (fut az egész lakás a játékoktól, az asztalon megvárnak a koszos tányérok stb., így ha valami töltődött is belém, az abban a pillanatban távozik is! :-( hiába szeretnék szocializálódni, nem nagyon van rá lehetőségem...
az én szeretetnyelvem az elismerés/dicséret/biztatás - és ha ezeket nem kapom meg, nem tudom mások szeretettankját sem feltölteni! :-(
Mit mondjak én,aki már 14 éve itthon van a 4 gyerekkel?
Néha azt mondom itt a vég inkább elmegyek dolgozni,mert akkor nem lennék ilyen fáradt.
A legnagyobb 13,5 éves a legkisebb 16 hónapos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!