Mi az amire a legjobban allergiás vagy, ha a babádról van szó?
Én az altatási procedúrát utálom, nem nagyon megy az alvás... (most gondolkodok valami "drasztikus" altatási módzseren).
Eközben karmol, harap, csipked, tépi a hajam-na ezt nehezen viselem.Van, hogy lepasszolom apának és elmegyek lenyugodni.
Én arra vagyok allergiás, mikor az öregnyanyák (ööö elnézést idős hölgyek:))) lépten nyomon tanácsokat osztogatnak, : hú biztos fázik, miért nem ad rá kesztyűt?
Juj biztos nem szeret ott ülni, miért nem veszi ki?
Hát nem szabadna már cumiznia egy ekkora fiúnak...
Ó aranyom, nagyon hideg a kő, felfázik ez a baba, miért engedi itt mászkálni? (lakáson belül ahol 24 fok van).
Miközben a gyermek utálja a kesztyűt, letépi magáról, igenis nem kéri a csőrös poharat,és hogy tiltsam meg mégis egy örökmozgó 1 évesnek h NE mászkáljon a lakásban utánam mindenhova? :))
Tenném hozzá ezek mind idegenek, szóval nem családtagok:)))
A másik "kedvencem" amikor boltban nyűgösködik a fiam (egyébként alapban nagyon nyugodt) és akkor a nénik: BIZTOS ÉHES!!!! Igaz h előtte kajálta degeszre magát:)
Én a következő kérdéseket utálom: Hány kiló? Hány centi? Szopik még? Átalussza az éjszakát? És nehéz szülés volt?
Mind olyanoktól, akiknek nincsen gyerekük...
Amit ő csinál azokból csak a karmolást nem bírom, remélem leszokik róla, mert állandóan úgy néz ki az arcom, mintha legalább 15 macskával élnék együtt:)
Nem bírom:
Az apukámat, amikor sír a gyerek, fölé áll, és folyamatosan ezt mondja: "nincs hiszti! Kiscsibeee! Nincs hiszti!" kb ötvenszer! Áááá!
Meg az anyósomat, amikor rázza a gyerek s*ggét.
Meg az anyukámat, amikor okoskodik, meg a gyerek nevét úgy mondja, h elnyújtja a i betűt a nevében.
Amúgy semmi bajom, minden esetben inkább nyelek egyet és elfordulok, v arrébb megyek, h ne halljam.
Pár napja én azon akadtam ki, hogy egy szomszéd úgy behajolt a babakocsiba, és gügyögött neki. NE hajoljon be, nem igaz, hogy nem látja 1 méterről, pláne amikor még sok a baci!!! A másik, ne gügyögjön!
Azt is utálom, ha jön vki és egyből fut be a babához. Talán kezet kéne mosni előtte!
Lehet, hogy én vagyok hisztis, de ezt nem tudom tolerálni!
hát amit eddig leírtatok, abból én olyan listát állíthatnék magamnak, hogy ide sem férne....
azt hittem csak én vagyok ilyen rigolyás, de ezek szerint nem.
a top nálam is anyós, aki egyszerűen tűrhetetlen. cigizik, állandóan tiszta bűz a ruhája, és ne adj Isten, hogy kezet mosna, nem csak cigi, de még WC!!!!!!!!!!! után sem. oda sem adom neki a Kicsit, csak ha nagyon muszály.... egyszer már erélyesen rá is szóltam, mert próbáltam elaltatni a Kicsimet, ő meg hangosan elkezdett tapsikolmni neki..... gondolhatjátok..... bárkinél legyen a babám, csak ne nála :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!