Szülés után u. úgy kíván a párotok, maradt a szexuális életetek?
Hát, én nem is tudom igazán, hogy melyik táborhoz tartozom...
Mi a terhességem 16. hetétől (nem, nem írtam el!!!) nem voltunk együtt, mert az Uram nem tudta rávenni magát. Nagyon szexinek talált, de féltette Bébit. Aztán műtöttek is terhesen (nőgyógyászati), aztán szülés után csak a 8. héten tudtam visszamenni kontrollra, akkor kezdtem el gyógyszert szedni. Mire kifejtette a hatását, megint megműtöttek (nőgyógyászati), utána nem szedhettem gyógyszert. Aztán megint elkezdtem, majd még egy műtét (nőgyógyászati)... A lényeg, a Lányunk 5 hónapos (ezt sem írtam el!) volt, mire végre zöld utat kaptunk! Viszont iszonyatosan féltem, mert mindenki azt mondta, hogy nagyon fog fájni, de el sem hittem, hogy jobban élveztem, mint szülés előtt! Nekünk is jó volt mindig a szexuális életünk, a minőséggel és a mennyiséggel sem volt baj. Most viszont a minőség sokkal jobb, viszont a mennyiség változó. Úgyhogy ezért nem tudom, hová soroljam magam??
De amit írtak már többen is: nálunk is van amikor a kedv megvan, de mindketten hullák vagyunk, így elhalasztjuk. Erről viszont tudni kell beszélni, mert az is gáz, ha csak "úgy" nem szexeltek! Sztem nagyon sok párkapcsolatban ez is probléma, hogy a felek még hosszú évek után sem tudnak beszélni a szexről. Nem tudom nálatok ez hogy van, kérdező, de ha így, először ezen dolgozzatok! Hajrá! :-)
Császárosoknak könnyebb, mert nincsenek lennt összevarva és nem tágul úgy a hüvelyük, mint aki természetesen szül.
Amúgy nálunk kb. 2 naponta van szex, de amikor nem lehetett, akkor én elégítettem ki őt, ami talán beletartozik a szexbe, attól függ, ki hogy gondolja.
Persze sokszor fáradt vagyok, a mellem sem kívánja (különösen, amíg szoptattam), de ezeket megbeszéltük. Párom ugyanúgy kívánja a szexet, én pedig igyekszem kielégíteni.
Amúgy szexológus vagyok, de ez nem tartozik a kérdéshez, talán annyiban, hogy ha valaki ír privit, szívesen segítek. Mind párkapcsolati, mind szexuális szempontból.
Dorothy, amúgy 7 hós baba anyukája
eddig nem volt gondom
még a "kötelezö" 6 hete sem vártam meg és azóta sincsen semmi baj .-))
Nálunk is maradt minden a régiben ugyan olyan jó, mint szülés-teherbeesés előtt.
10 hós a kisfiúnk este 10 előtt nem sűrűn alszik el, de még is sikerül összebújnunk, hiába vagyunk fáradtak attól még jól esik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!