Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mióta megszültetek milyen a...

Mióta megszültetek milyen a szexuális életetek?

Figyelt kérdés

Én megmondom őszintén vágyom valami újra valami izgalomra.

Levetkezünk mindketten, sexelünk, majd alszunk. Nincs már az a hév, tűz mint ezek előtt.

Figyelem a gyereket is mikor alszik el, nem-e sír, nem kelt-e fel stb.

2010. szept. 3. 22:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
49%
Nálunk ugyanez,kissé monoton lett és ritkább.
2010. szept. 3. 22:13
 2/16 anonim ***** válasza:
32%
mi nagyon eltávolodtunk egymástól, én kicsit több gyengédségre vágytam, ő meg gyors együttlétekre....nem ezért, de el is váltunk a végül....:(.....máshol kereste a "boldogságot", nem akart velem "szenvedni"
2010. szept. 3. 22:15
 3/16 anonim ***** válasza:
73%
Hétfőn voltam 6 hetes kontrollon, minden oké, de fáradtság miatt elnapoltuk, most úgy beszéltük, jövő hét szombatig... Azután a néhány hónap után az a 2 hét, már gyalog galopp:) Azért én bízom magunkban. Meglátjuk:)
2010. szept. 3. 22:17
 4/16 anonim ***** válasza:
71%
az egyik férfiismerősöm mondta, h szülés után bizony erőltetni kell a szexet az asszonnyal, nem szabad hagyni h kifogásokat keressen....hát ettől lehidaltam
2010. szept. 3. 22:21
 5/16 anonim ***** válasza:
72%

Nálunk sem az igazi, de nem Apa miatt. Ő mindenkor, mindenhol, mindenhogy tudná művelni, csak én nem vagyok a régi. :(

Babót tegnap költöztettük a saját szobájába, ettől várok valami javulást, így nem kell hallgatnom, hogy mikor zizzen, moccan, nyög, miközben mi éppen csendben szeretjük egymást.

Csak közben nagylány lettem, szóval várunk most egy hetet.

2010. szept. 3. 22:22
 6/16 anonim ***** válasza:
61%
Nekünk jobb lett, mint előtte volt. Ritkább, de jobb. Pl szülés előtt ritka volt, amikor nekem is sikerült elmennem, azóta meg minden alkalommal sikerül, néha többször is.
2010. szept. 3. 22:34
 7/16 anonim ***** válasza:
61%

Eddig jobb volt, minden szülésem után, bár a gyerekek és a fáradtság miatt ritkább volt, de tartalmasabb. A héten voltam 6 hetes vizsgálaton, zöld utat kaptunk. Viszont én ilyenkor mindig tartottam az elsőtől. Kicsit félek most is (bár nincs okom, mert rossz élményem nincs). Úgy érzem magam, mint egy szűz lány, aki fél az elsőtől :)

3 gyerekes anyuka

2010. szept. 3. 22:44
 8/16 anonim ***** válasza:
61%

Nálunk is jó irányba változott a szex.

Sokkal jobb, másabb, valahogy még nyitottabbak vagyunk egymás felé.

2010. szept. 3. 22:46
 9/16 anonim ***** válasza:
41%
Nekem 6 hónapos a kislányom, és a szex szinte teljesen megszűnt. Ez a 2. házasságom, és én egyáltalán nem kívánom az együttlétet. Félek, mert a vágy elmúlt, és szerintem nem csak az én részemről.
2010. szept. 3. 23:23
 10/16 anonim ***** válasza:
Ahogy más is írta, ritkább lett. Én nem bírom néha rávenni magam, de az sokkal élvezetesebb mint szülés előtt. A férjem meg van őrülve értem, ezt minden nagyképűség nélkül mondhatom.
2010. szept. 4. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!