Mióta megszültetek milyen a szexuális életetek?
Én megmondom őszintén vágyom valami újra valami izgalomra.
Levetkezünk mindketten, sexelünk, majd alszunk. Nincs már az a hév, tűz mint ezek előtt.
Figyelem a gyereket is mikor alszik el, nem-e sír, nem kelt-e fel stb.
Nálunk a ritkaság az egyetlen probléma!9 hós a lányom,még szoptatok,és rendkívül nehéz magam néha rávenni!Belül tudom hogy akarom,csak néha még megmozdulni sincs erőm!De ha férjem kitartó,akkor be tud indítani....Szóval szerintem is "erőltetni"kell!Már megszokta hogy ha nem mondom rögtön hogy fáradt vagyok,akkor ha kitartó akkor elérjük a célunk!Viszont tudom hogy hiányzik neki hogy én kezdeményezzek!Vagy lássa rajtam hogy akkor is akarom ha nem ő "erőlteti"!kb 70%-át kezdeményezi ő!De javulófélben vagyok!Igyekszem,mert én is sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok,ha eleget törődünk egymással!Hisz szükségünk van rá mindkettőnknek,csak megváltozott a fontossági sorrend! :)
De amúgy nálunk is intenzívebbek az élmények!
Ha nem ugyanolyan a szex szülés után:
A háromgyerekes anyuka vagyok.
Én is nehezen veszem amúgy rá magam. Tegnap is jót aludtam volna, de szerencsére a férjem nem hagyott :)) Nem is gondoltam, hogy ilyen jó lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!