Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire valtozott meg a baba...

Mennyire valtozott meg a baba szuletese utan a szexualis eletetek?

Figyelt kérdés
Arra ertem, hogy mennyire gyakori az egyuttlet. Ha ugyanolyan e mint elotte....
2010. febr. 5. 11:33
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
fél év kellett, hogy ugyanolyan legyen, mint előtte.
2010. febr. 5. 11:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kellett 3 hónap mire olyan lett mint előtte, most pedig már jobb. legalábbis érzelmileg másabbnak érzem :) Talán jobban szeretem a férjem mint előtte vagy nem tudom. Egyébként gyakoriságra pedig talán kevesebb lett, van hogy miután leteszem aludni a lányunkat beesek az ágyba és semmire sincs erőm. De van hogy minden nap szeretkezünk, összevisszább lett.
2010. febr. 5. 11:37
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Minősége jobb,mennyisége kevesebb.
2010. febr. 5. 11:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Most fel eves a lanyunk es nalunk is eddig ritkabb volt. Most kezdem ugy erezni, hogy olyan mint regen. Nalunk is az van, hogy mire agyba kerulok, annyira faradt vagyok, hogy valahogy nincs kedvem az egeszhez. A parom meg azt hiszi, hogy nem kivanom. Mondjuk az este is egy kis vita utan, persze a vita temaja az en faradtsagom volt, egymasnak estunk.
2010. febr. 5. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Happy End
2010. febr. 5. 11:43
 6/7 anonim ***** válasza:
45%

Nem valami fényes. :( És miattam, egyszerűen nem kívánom a szexet, pedig imádom a férjemet és nagyon jó vele! Az is közrejátszik, hogy gumival védekezünk és azt sem Ő sem én nem szeretjük, pedig még pár hónapig marad ez, aztán áttérünk a megszakításra, az biztos jobb lesz. Akarunk majd 2. gyereket, de még nem most, ha a megszakításnál tartunk majd, akkor nem gond ha becsúszik. De egyenlőre marad a gumi.

4hónapos kislány anyukája

2010. febr. 5. 11:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát nálunk 8 hónapja van baba a szex pedig erősen közelit a nullához :(

A gyerek nyüzsi, nem alszik, nem eszik, mászik, feláll, mindenhol a nyomában kell lenni + háztartás. Mire este van kipurcanok, de éjjel vagy 3-4 alkalommal felsír, fogzunk is rendesen.

Apa napközben dolgozik, este meg éjfélig, egyig a gép előtt ül. Szóval már inkább lakótársak vagyunk.

Talán 15 év múlva ha "megszabadulunk" a gyerektől, mert koleszba megy. :)

2010. febr. 5. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!