Mit vegyunk a kisfiunk elso szulinapjara?
Én is így csináltam - hogy amibe beleszeret, azt viheti (na persze azért ésszel).
De a tapasztalatom az, hogy leginkább az ajándék csomagolás-részét élvezte igazán.
Mi inkább ezért - egy alap ajándékon kívül - programra vittük. Állatkert, autók, motorok, repülők nézése, tűzoltóság... Amit szeret. :)
Mi egy hatalmas, 2m hosszú plüss kígyót vettünk a lányunknak.
Nagyon sokáig gondolkodtam, hogy mi lenne jó, aztán arra gondoltam, hogy az 1. születésnap nagyon különleges. Arra olyan ajándékot szeretnék adni, ami akár 18-20 évesen is meglehet, ha meg akarja tartani. Nagy plüss macija már van, így lett kígyó. Ez elég különleges, nagyon szereti. Minden olyan játékot ami készségfjelesztő, ilyen-olyan ügyességi stb.. ha kinőtte úgyis elrakjátok vagy elajándékozzátok. 1. szülinapra szerintem valami hagyományos de maradandót vegyetek. Az 1. születésnap igazán különleges!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!