Kismamák, anyukák! Mit szóltok ehhez a babaszobához?
Nekem nagyon tetszik! Viszont tényleg szükség van ennyi ruhára? Ha lenne rá lehetőségem, akkor én is hasonló szobát csinálnék :)
http://www.youtube.com/user/TeenMommy2010#p/u/38/4Q4gYQg2RKE
énsem értem,h mi a baja a többieknek,én nagyon örülnék ha ilyen szobája lehetne a babámnak!
úgy látszik az emberek többsége szereti inkább a hibát keresni:(
2.válaszoló voltam
Kedves utolsó!
Nem a hibát keressük, csak spontán nem jön be. Teljesen normálisan érveltünk, de ha valakinek nem tetszik az, ami nektek, vagy nem ért egyet a véleményetekkel, "akkor az már csak a hibákat keresi".
Nekem sem jön be ez a szoba, de az tetszik benne, hogy megvan a helye mindennek.
Egyrészt őszintén minek ennyi ruha? A lányomnak fele ennyi ruhája sincs, nem volt, most 15 hónapos, sőt cipője sem, de így is volt olyan ami rajta sem volt. Na meg az a sok sapka, a lányomnak összesen 5 sapkája van és teljesen elég volt, nem kell oda 50 db. Meg, hogy nyitott polcon vannak a ruhák.
Másrészt nekem annyira nem kedvencem a rózsaszín, és a macska sem oda való, bár én a házba be sem engedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!