Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kismamák, anyukák! Mit szóltok...

Kismamák, anyukák! Mit szóltok ehhez a babaszobához?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik! Viszont tényleg szükség van ennyi ruhára? Ha lenne rá lehetőségem, akkor én is hasonló szobát csinálnék :)

http://www.youtube.com/user/TeenMommy2010#p/u/38/4Q4gYQg2RKE

2011. máj. 1. 15:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

énsem értem,h mi a baja a többieknek,én nagyon örülnék ha ilyen szobája lehetne a babámnak!

úgy látszik az emberek többsége szereti inkább a hibát keresni:(

2.válaszoló voltam

2011. máj. 2. 15:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Nem a hibát keressük, csak spontán nem jön be. Teljesen normálisan érveltünk, de ha valakinek nem tetszik az, ami nektek, vagy nem ért egyet a véleményetekkel, "akkor az már csak a hibákat keresi".

2011. máj. 2. 19:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint egy átlagos szoba, semmi kreativitást nem vitt bele a csaj. Az én babám szobája sajna fele ekkora, de 20x ennyi dekorációval. Én magam dekoráltam. A bútorokra matricát ragasztottam, a falra a kiságy fölé régi mesék figuráit raktam ki szivacslapból, körbe fönn meg egy kukac van, az angol ábécé betűivel és formákkal. A függöny figurás, egy Dora the exploreres szőnyeg van a kiságy előtt, A falra képeket, fényképeket ragasztottam. Egy kis kreativitást belevinne, feldobhatná a szobát.... az a macska meg marhára egy babaszobába való, még annyit se tud a kismama, hogy a legveszélyesebb állat, amit csak oda beengedhet, az egy macska.
2011. máj. 5. 16:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem sem jön be ez a szoba, de az tetszik benne, hogy megvan a helye mindennek.

Egyrészt őszintén minek ennyi ruha? A lányomnak fele ennyi ruhája sincs, nem volt, most 15 hónapos, sőt cipője sem, de így is volt olyan ami rajta sem volt. Na meg az a sok sapka, a lányomnak összesen 5 sapkája van és teljesen elég volt, nem kell oda 50 db. Meg, hogy nyitott polcon vannak a ruhák.

Másrészt nekem annyira nem kedvencem a rózsaszín, és a macska sem oda való, bár én a házba be sem engedném.

2011. máj. 5. 16:50
 15/15 anonim ***** válasza:
nekem nagyon teszik a fal szine es a berendezes is.persze vannak dolgok amik nem tetszenek.egyebkent ahogy elmondja a viseon a kulonbozo fiokokban kulonbozo meretu ruhak vannak.3-6 honap 6-9 stb.ugy nezve nem sok ha egy bizonyos idoszakra 1-2 fioknyi ruha jut
2011. máj. 5. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!