Amióta megszületett a kisfiúnk, azóta a párkapcsolatom romlott, pedig előtte tökéletes volt. Miért van ez? Változni fogok?
Nagyon sokat bántom a párom, pedig csodálatos apuka.Mindent megcsinál, és mindent elkövet, hogy nekünk jó legyen.Imádja a fiúnkat. 7 hónapos a kisfiúnk, és félek, hogy elvesztem a páromat, a saját hibámból.
Más is van így? Mit csináljak?
Szia!
Először is ne bántsd a párodat.! Sok anyuka hálát adna, ha az Ő párja segíten a baba körül. Szerencsés helyzetben vagy, mert a te párod mindent megtesz értetek. Nem vagy sokat egyedül?
Mielőtt bármit mondasz neki gondolkozz el rajta, hogy miért mondod. (én is voltam így, mindenért a páromat hibáztattam)
Próbálj vele beszélgetni, mond el neki, hogy valami megváltozott, de nem tudod megmagyarázni az okát, nem szeretnéd Őt bántani, de egyszerűen nem tudod mi van veled.
Én tudtam az okát, nekem kellett több figyelem. Szegény párom azt sem tudta, hogy ezek után mit csináljon:)Sokat beszélgettünk, eljártunk együtt sétálni, közös programokat szerveztünk:)persze vittük a kicsi lányunkat is:):)hála az égenek túlélte ezt a sárkányos természetemet a kapcsolatunk.
Remélem neked is sikerül átvészelned ezt az időszakot. Nyugodj meg, nem csak Te és Én vagyunk , voltunk ilyen helyzetben, de azért jó hogy időben észhez térünk:)
Sok boldogságot nektek:)
(Bocsi, hogy össze-vissza fogalmaztam meg a gondolataimat , de ébredezik a kicsikém)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!