Mennyire nem jó a kuki/pufi a babáknak?
Figyelt kérdés
olvastam róla,hogy nem a legegészségesebb,de 10 hónapos kisfiam imádja :)
adhatok neki?mennyit?milyen gyakran?
2011. ápr. 29. 17:11
11/17 anonim válasza:
bocs az offért.de hol lehet venni natúr kukit ami babáknak való?(metrón kivül)
12/17 anonim válasza:
Én az Auchanban vettem natúrt, de szerintem az óriási! Mármint túl vastag. (zöld csomagos, DUCI PUFF a neve)
Amit szoktam venni, az kék csomagos, jóval vékonyabb, (sós, de enyhén!), és a csomagolásán csak annyi van, hogy Sós kukoricapehely. Gyártja: Szimita-Trade Kft, Újfehértó.
13/17 anonim válasza:
14/17 anonim válasza:
köszönöm,és a kék csomagos,az is az auchanba van?Megfogom nézni,úgyis odakészülünk menni vásárolni a napokban.
15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm,aranyosak vagytok:)
megnyugodtam,hogy nem csak én nem hallottam róla :)
2011. ápr. 29. 22:52
16/17 anonim válasza:
A kék csomagosat én a helyi boltban veszem a faluban. Gőzöm sincs, honnan szerzi be a boltos. A Metróba jár, azt tudom, de ha Te ott még nem találkoztál vele, akkor biztos nem onnan hozza. (Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. )
17/17 anonim válasza:
semmi baj,köszönöm,nem nem találkoztam a metróban vele,hanem nem járunk a metróba,mert nagyon kiesik...de megnézem az auchanba majd a másikat,köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!