Mennyire nem jó a kuki/pufi a babáknak?
olvastam róla,hogy nem a legegészségesebb,de 10 hónapos kisfiam imádja :)
adhatok neki?mennyit?milyen gyakran?
lehet,hülyén hangzik,de nekem a doktornő sem mondta,meg a családban sem senki,sőt...ismerőstől sem hallottam még erről
őszinte leszek:fogalmam sincs,mi az,vagy hogy néz ki
hol lehet kapni ilyet?
Én először bulátát adtam, de szerintem kemény, és csak ragadt a gyerek kezéhez. Ezután próbáltuk a kukit és sokkal jobb! Szebben tudja enni, omlósabb, nem ragad a kezéhez. Nyugadtan maradj a kukinál, nem lesz tőle semmi baja!
Én a lányomnak akkor adom, ha úgy gondolom, hogy nem evett eleget/rendesen a kajából. De 4-5 db elég neki alkalmanként.
Kuki szerintem gusztustalan, büdös, undorító, én annyira utálom, hogy soha nem vettem a lányomnak, a játszótéren kapott néha.
Kölesgolyó és buláta: ezeket veszem, ezeket is szereti, és ezek legalább nem büdösek.
Kuki sós és olajos, nem jó semmire, csak marha egészségtelen nasi.
Az én fiam is kap néha kukit! Van ám natúr változata is, ami direkt babáknak való. Még a csomagolásán is van egy pici pelenkás baba!
Egyébként először ő is kölesgolyót kapott, de anyukám vett neki egyszer ilyen natúr kukit, és ezt sokkal jobban szereti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!