Mit csináljak, hogy rendbejöjjenek a dolgok?

Lehet, hogy egy kicsit rá kéne ijesztened és akkor magába száll! Mond meg neki, ha nem megy dolgozni, akkor elhagyod.
Fel kéne már nőnie ennyi idősen az biztos....

Szia! Nehéz helyzetben vagy, de én ultimátumot adnék! Vagy állást keres, vagy elveszít Téged és a babát. Nagyon pici a babád, és ez életed egyik legszebb időszaka, én nem is tudom, hogy tudnál visszamenni dolgozni! Kire hagynád, a link párodra? (bocsi a kifejezésért?) Megbíznál benne? Miért nem tudsz visszamenni a szüleidhez? Vagy átmenetileg barátokhoz költözni, vagy esetleg anyaotthonba? Sokáig nem tartható ez a helyzet, neked kellene változtatni, de semmiképpen sem úgy, hogy Te áldozod fel magad, és Te tartod el őt, meg a babát, mert majd az egész életedben kiszolgáltatott, megalázott helyzetben leszel! ha már nem is szereted, légy erős, változtass, próbálj egyelőre valami átmeneti megoldást találni, mert a picurodnak, és neked is a legfontosabb egy nyugodt, békés, kiegyensúlyozott környezet lenne!
Minden jót!

Talán azért ilyen veled, mert Ő is érzi a nyomást és görcsöl, hogy nem tud megfelelni. Rajtad vezeti le, mert Te emlékezteted mindíg erre. Nélküled lazán el tudnz feletkezni róla és úgy csinálni, mintha nem lenne gond. Persze nem az a megoldás, hogy nem szólsz, csak azért írom, hogy talán így érted mi történik veletek.
Ha úgy találod, hogy igazam van, akkor szerintem ezt neki is mond el, mert ezt a helyzetet csak együtt tudjátok megoldani. Egymást kell segítenetek, akármilyen nehéznek tűnik ez most. Ha közösen elértek valamit, azaz a párodnak lesz munkája, akkor az érzelmi dolgok is rendbejönnek majd. Fölajálnhatod, hogy átnézed Te a hírdetéseket, veszel Expresszt, írsz önéletrajzot, elmész a postára. Akkor érzi majd, hogy nem az ellensége vagy, hanem a szövetségese.
Csak azért vagyok ilyen "okos", mert az első babánk születésénél nekünk is hasonló volt. A kicsi 4 hónapos volt amikor a párom elvesztette az állását és 4 hónapba került, mire másikat talált. Szóval nekünk bejött az összetarás és egymás segítése, bár nem volt könnyű kivitelezni. Remélem segítettem. Kívánom, hogy hamar megoldódjon a helyzet! Addig is kitartás!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!